Skip to main content

WZC Wapenveld zoekt enthousiaste bestuursleden

 

WZC Wapenveld is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb je belangstelling of ken je iemand die geschikt is? Meld het bij secretaris@wzcwapenveld.nl

Al ruim 76 jaar is onze club een begrip binnen de voetbalwereld. Een club waar mensen bij elkaar zijn die het leuk vinden om samen te voetballen, naar voetbal te kijken of gewoon gezellig in de kantine bij te praten onder het genot van een drankje. Daarom is onze slogan niet voor niets: beleef het mee bij WZC.

Op maandag 27 november staat onze jaarlijkse ledenvergadering gepland. Eén van de onderwerpen is de bestuursstructuur van onze vereniging. We hebben met zeven bestuursfuncties een relatief klein bestuur waar momenteel de functie van bestuurslid pr/communicatie/sponsoring vacant is.

Dit betekent dat er veel op de bestuursleden af komt wat maakt dat we in het voorzittersoverleg een voorstel hebben gepresenteerd om meer verantwoordelijkheid bij de commissies neer te leggen.

Onze vereniging drijft op een grote groep vrijwilligers met veel kennis en ervaring, die daardoor worden gestimuleerd om veel zelf op te pakken en te beslissen. Het bestuur, ook vrijwilligers, is er om beleid te maken en te bewaken, waarbij aan ieder bestuurslid meerdere commissies zijn gekoppeld. We doen het dus samen als één team, ieder met een duidelijke rol en verantwoordelijkheid.

Voor de openstaande vacature en het feit dat onze huidige voorzitter, Antoine Sonnega heeft aangegeven zich niet herkiesbaar te stellen, zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Ben jij er klaar voor om in een enthousiast team onze club de komende periode te (be)sturen? Dan horen wij dat heel graag! Wij zoeken een:

 

Voorzitter

De voorzitter geeft leiding aan de gehele vereniging en bent het boegbeeld van de vereniging.

Samen met de secretaris en penningmeester vorm je het dagelijks bestuur van de vereniging. Als voorzitter ben je vanuit het bestuur de contactpersoon voor de vertrouwenscommissie, de club van 100 en de supportersvereniging.

 

Bestuurslid pr/communicatie/sponsoring

Het bestuurslid is verantwoordelijk voor de pr van onze vereniging en is daarnaast contactpersoon voor de sponsorcommissie, de activiteitencommissie, de zomerfeestcommissie en de webmaster.

 

Heb je interesse in een van deze functies? Of heb je vragen of suggesties hierover? Stuur dan z.s.m. een mail naar secretaris@wzcwapenveld.nl of neem contact op met secretaris, Lijndert Liefers (06-832 55 605).