Skip to main content

Club van 100

Word nu lid van de Club van 100

Naast de al vele jaren bestaande Supportersvereniging, kent WZC een Club van 100 Daarmee wordt op een prima manier WZC gesteund. De historie van dit opvallende gezelschap is te vinden bij de viering van het gouden jubileum in 1997. Om de activiteiten in dat feestjaar te bekostigen, werd een Club van Honderd opgericht. Zo’n veertig leden brachten met elkaar ruim 8000 gulden in het laatje voor de financiering van de festiviteiten. En daar konden heel leuke dingen mee gedaan worden!

Na het jubileum was het even stil. Ruim twee jaar geleden, toen de eerste plannen voor vernieuwing van het clubhuis ter sprake kwamen, werd door de Activiteitencommissie het initiatief genomen om de Club van 100 nieuw leven in te blazen. Dat lukte wonderwel. Binnen no-time waren er dik vijftig leden en momenteel staat de teller op 92 zoals op het scorebord in de kantine te zien is.

De naam Club van 100 is ontstaan door de jaarlijkse bijdrage  die men leverde in guldens tijd. Nu in euro tijd betaald elk lid 45 euro  per jaar, dat gebeurt in vier termijnen van 11,25  die automatisch van de bankrekening van de leden wordt afgeschreven.

De Club van 100 heeft een eigen bestuur want het geld dat men bijeen brengt moet niet ‘met de knollen in de pot’ verdwijnen. Dat bestuur bestaat uit Klaas Doornink, William Boeve en Janet Kwakkel. De leden van de Club van 100 hebben een aantal bijzondere privileges. Jaarlijks is er een gezellige avond voor de leden van de club van 100, zo strijden de leden eenmaal per jaar om de Penalty Bokaal Club van 100. Dat gebeurt in een gezellige sfeer en na afloop is uiteraard een hapje en drankje beschikbaar. En als WZC iets bijzonders heeft te vieren zoals een promotie- of kampioensfeest behoren de leden van de Club van 100 tot de eregasten.

In 2013 heeft de Club van 100 samen met de supportersvereniging de tractor met toebehoren beschikbaar gesteld aan de club. Daarmee een flinke injectie kunnen geven aan de ingebruikname van het kunstgrasveld en tot op de dag van vandaag krijgen we nog steeds de complimenten over de kwaliteit van de grasmat en het onderhoud door de vrijwilligers. Ook heeft de Club van 100 in 2014 een bijdrage geleverd aan de renovatie van het clubhuis.

Momenteel wordt er weer gepot door de Club van 100. Waar men het geld in gaat zetten om WZC naar een hoger plan te brengen, is onderwerp van overleg met het bestuur. Het zal duidelijk dat het bestuur van WZC bijzonder veel waardering heeft voor de bijdragen door de (leden van) Club van 100.


Klik hier voor de website van club van 100.