Skip to main content

Wedstrijdverslag SEH 1 – WZC 1

WZC was gewaarschuwd, bij het openslaan van de Schaapskooi lazen we dat alles moet wijken voor promotie SEH in dit seizoen.

De beginfase ging het over en weer. Geleidelijk aan speelde WZC wat makkelijker de bal rond. Na een kwart wedstrijd opende Jorn Kroes uit het niets de score. Snoeihard schot in de korte hoek en keeper Ties van Leeuwen kon vissen. Een lob van Mike Nijland ging rakelings naast. De enige echte kans voor SEH noteerden we in de blessuretijd van de eerste helft. Veldhuis knalde over. In de rust moest Wouter ten Pas in de kleedkamer achter blijven met een armblessure. Daan van den Beld kwam er in.

Het spel werd wat onrustiger. De thuisclub gehaast naar gelijkmaker. De jonge Van Dommelen schot onbesuisd over. Veel wissels, fysiek spel en wilde acties maakten het er niet beter op. SEH ging 1 op 1 spelen. Met het inbrengen van Bram Roskam was deze schaakzet van trainer Van Dijk beslissend. Jorn Kroes, Thomas Steenbergen en Bram zelf alleen voor keeper Van Leeuwen hadden geen geluk. Schot van Chris van Lith ging net naast. Wolter Bos hield zijn doel vakkundig schoon.

De beslissing viel vlak voor tijd, mooie voorzet van Jorn en rake kopbal van Bram bracht de padden in extase. Eindstand 0-2!

Beterschap voor Wouter. Volgende week thuis tegen Veluwse Boys en dan weer gewoon om 14.30 uur.