Skip to main content
Goed weekend voor WZC met balsponsor Hoveniersbedrijf Fiks en wedstrijdsponsor Slagerij Van Guilik.

Midweeks nog treurnis om puntverlies bij EZC, vandaag gunstige uitslagen in 4e klasse C.

Harskamp begon fanatiek en kreeg in de 1e minuut de bal in de voeten geschoven door Wolter. Met kunst en vliegwerk hield WZC de nul. Henk Boerdam lobde even later over de keeper en het doel van Harskamp. De toon was gezet. Kansen over en weer. Donovan Rijlaarsdam, de uitblinker bij 4-1 nederlaag uit, werd volledig aan banden gelegd door Arjan Doppenberg. En daarmee verdween de angel uit Harskamp. Halverwege de eerste helft werd WZC de baas op Monnikenbos. Wilmer, Henk, Jorn en Bram kregen kansen maar het was de jonge Rick van Limburg die de bal in de kruising krulde.

Na rust wilde Harskamp meteen orde op zaken stellen maar het was Jorn Kroes die WZC op rozen zette. Kappen en draaien, de keeper werd in de luren gelegd en de bal in het netje!

Harskamp deed via Haouir nog was terug en het werd nog wel even billenknijpen. Kopbal op de lat, scrimmage voor de goal en inzetten van Harskamp net naast. Aan de andere kant hadden Roskam, Kroes en Van Beek de wedstrijd op slot kunnen gooien. In de 88e minuut deed Henk Boerdam dat wel, keeper Harskamp grabbelde voor de zoveelste keer, Henk knalde binnen, 3-1.

Monnikenbos ontplofte….een mooie sportieve wedstrijd winnend afgesloten. Volgende week vol goede moed naar EFC in Ermelo. Wie gaat Yorrick Priem afstoppen? Ik heb wel een idee…. De bus vol met supporters steunen de boys in elk geval!