Skip to main content

Dorpshuis Horsterbroek werd onveilig gemaakt door vele padden. Lange rijen voor de bar, even wachten voor een balletje mayo.

Jan en Louis Groffen de oudste broers aan boord, Jan en Albert N. hadden de hapjes in de bus gesponsord.

Bram was vol goede moed en speelde en puike eerste helft. In de beginfase hadden Kroes en Burgmeijer de openingstreffer kunnen maken, het vizier niet scherp en keeper Joey Visch hield zijn doel schoon.

Schoten van technicus Rick van Limburg en Mike Nijland misten het doel op een haartje. Henk Boerdam op zijn nieuwe patta’s was ook niet happy. Hopelijk zijn ze nu ingelopen en komt er volgende week rendement uit. Kansen in minuut 32 voor Mike B en Jorn K. Het bleef 0-0. De eerste supporters trokken naar het dorpshuis in Vierhouten. Ze misten de indraaiende corner van Jorn Kroes, redding op de lijn en herkansing voor Jorn. Hoppa… goal en voorsprong voor de padden. Aan de radio in Bad Bentheim klonk gejuich! Thomas dook in een bubbelbad. Alida Steenbergen besprong Arjan. Gelukkig op naar de driepunter. Je zal maar puntverlies op je geweten hebben…. Even later had papa Albert van den Beld zijn geluksmomenten toen Daan de 0-2 inkopte. Menig supporter zat al in het praathuis en miste de prachtige treffer.

Na de thee was het allemaal een stuk bedenkelijker. Vrij vroeg nam Robert Jan Nickel een afvallende bal in ineens op de pantoffel, hoog door de lucht, enorme curve er aan, Wolter Bos keek tegen de zon in, vingertopje tegen de bal, het net bolde toch en zo maar 1-2 op t scorebord. De Van Guilik Brigade deed zijn best, tot de zestien ging ‘t nog wel, maar ‘t laatste zetje was telkens het ontbrekende schakeltje.

Uiteindelijk toch drie punten in de tasse. Ook 0578 scoorde hier niet beter. Werd de 0-1 bij Prins Bernhard nog magertjes gezien – de koploper EFC verloor er vandaag met 2-1. Kortom de uitslagen zijn nog niet zo slecht. Niet verliezen van de concurrentie is het credo, er van winnen is nog beter! We gaan gewoon verder en volgende week tegen Achterveld waar we een keer voor niets naartoe gereden zijn. De rekening kan vereffend worden!
Fijne paasdagen allemaal!