Skip to main content
Sportpark de Zandsteeg in Uddel, genoeg ruimte om de supportersbus te parkeren en te draaien. Visser sr. had er geen moeite mee.

Een wedstrijd in de kelderklasse. Dinsdag de winst tegen Vierhouten en donderdag spinning bij Fysiofitness NOV in Wapenveld. Genoeg minuten in de benen om fit te zijn.

Voor rust een gezapig potje voetbal. Schoten van Rick van Limburg, Daan van den Beld en Jorn Kroes kregen niet de juiste richting of snelheid mee. Ook de thuisclub had ‘t vizier niet scherp staan. Gelukkig stopte Wolter Bos een harde inzet van invaller Walter Koetsier. Trainer Van Dijk stoof nog een keer de dugout uit: “Hoger tempo! Strakker inpassen en meer beleving graag”…. De reserves zaten met kromme tenen in de dugout!

Na de thee een zonnetje, dan weer een sneeuwbui en soms wind mee. Geen wissels. Na een sliding van Mike B. was het eerste shirtje een beetje vuil! Er kwam eindelijk een beetje strijd. Opwinding rond het uur, de bal was achter de achterlijn geweest, Daan schoof de bal richting Wolter, een aanvaller van PB schoot de bal in ‘t doel van WZC! Gelukkig was assistent Jesse Jager zo attent om dit goed uit te leggen aan scheidsrechter Alex Kraaijenhof en zo ging ‘t feestje voor de thuisclub niet door. Even later werd een treffer van Mike Burgmeijer afgekeurd, Henk Boerdam zou de keeper gehinderd hebben. Gelijke stand dus!

De tijd begon te dringen. Reserves werden ingepast, de verschillen in de selectie zijn klein, de drive in het team nam toe. Uiteindelijk een prachtige aanval, Tycho Muller gaf een hoge voorzet, Mart van Beek geloofde er in en kopte a la Dumphries terug, afgeslagen bal werd ingeschoten door Thomas Steenbergen, de goede keeper Bronkhorst redde maar Mighty Mike Burgmeijer haalde met een halve omhaal de trekker over zodat het chagrijn bij de supporters ineens werd omgeruild voor een brede glimlach – 0-1 voor WZC!

In het restant van de wedstrijd gooide de technische staf de deur op slot. Bos redde nog een keer op een inzet van PB. Scheidsrechter Kraayenhof baarde nog een keer opzien door bij een overtreding de slagroomspuit uit de kontzak te toveren. De balpositie werd bepaald en 9.15 meter verderop verscheen een witte streep op het groene hobbelveld. En dat in de kelderklasse… verdere opwinding bleef uit en snel de driepunter in de busse! In juni kletst daar niemand meer over. Alles voor minimaal de 4e plaats in de eindrangschikking. Zaterdag weer thuis tegen de Veluwse Boys.

Voor de liefhebbers is er vrijdag weer een bingoavond.

Louis en Jan Groffen bedankt voor de hapjes in de bus!