Skip to main content

Verslag NVB – WZC  1-3

Vandaag aantreden zonder Wouter ten Pas, Arjan Doppenberg, en nog meer toppers. Maar wel elf spelers binnen de lijnen. Jailson vd Meulen kopte voorlangs. WZC meteen wakker!

Scheidsrechter Arslan hield het kort. Met de nodige kaarten voor de thuisclub. 12e minuut corner Chris van Lith, Mike Burgmeijer als een duveltje uit een doosje voor de keeper en hoppa 0-1. Kansen zat op meer. Overtuiging en koelbloedig afronden ho maar. Ronald Winter, hun topscorer kon op een gegeven moment zo maar doorlopen en 1-1 scoren. Wat een tegenvaller. Mighty Mike B. zorgde ervoor dat we met een gerust hart konden rusten en tikte de 1-2 binnen.

Na rust hotsenknots voetbal. De een wilde wel aanvallen maar kon niet, de ander speelde erg onzorgvuldig. De thuisclub trok met 11 man ten aanval, hun keeper had ruzie met zijn pet. Uiteindelijk belandde de klep opgevouwen in zijn sportbroek. De corner leek gevaarlijker dan het was. De counter van WZC leverde via Bram Roskam de 1-3 op. De overwinning was een feit. Nog één finale thuis tegen ZVV. Volgende week op Monnikenbos. Laat het een feestje worden.

Veluwse Boys gefeliciteerd met de derde periode. Waarschijnlijk levert het niks op. Onze tweede periode moeten we volgende week verzilveren! Kom op padduh! Geniet van de foto’s van Klaas Liefers.