Skip to main content

WZC incasseert flink verlies.

De laatste weedstrijd in de bekerronde vond plaats op sportpark ’t Achterveen te Hattem. Het toneel voor de finaleronde. Vier ploegen op de eerste plek met drie punten uit twee wedstrijden.

Uiteindelijk werd Twello-VSW 0-0 en zou de winnaar van Hatto-Heim tegen WZC doorgaan in de beker.

WZC heeft vandaag geen enkel moment aanspraak gemaakt op de volgende ronde in de beker. Er was vooral op persoonlijk vlak sprake van verlies. Wolter Bos haakte in de warming-up af met een heupprobleem. Jan Peter Hulleman ging door zijn knie halverwege de eerste helft. En Tristan Keijl viel uit met de schouder uit de kom. Het zal een wonder zijn als één van deze drie volgende week aan de start van de competitie tegen SDS ’55 uit Wekerom verschijnt. Voeg daarbij de liesblessure van Arjan Doppenberg en ons humeur daalt flink.

Ten aanzien van de wedstrijd van hedenmiddag. We liepen ook daar constant achter de feiten aan. In minuut 2 werd de score geopend door Bas Behrens en een uur later had hij zijn hattrick compleet. Tussendoor hadden Bram Roskam en Jorn Kroes de gelijkmaker kunnen scoren. Twee doelpunten van Joep van Apeldoorn en treffers van Noah Brommer en Bram Neuteboom zorgde voor de zevenklapper van de buren. Tussen de bedrijven door wist Robin de Gruyter op aangeven van Rick van Limburg de eer te redden. WZC verloor met 7-1.

Deze wedstrijd maar snel vergeten. De jonkies mogen rijpen en verdienen de credits, de sterkhouders moeten de kar trekken. Niet meer en niet minder. Volgende week gaat het om de punten. Succes mannen, op naar een mooi seizoen waarin niets moet en alles wat er wordt gewonnen meegenomen is! Over twee weken gaat de accommodatie officieel open….

We wensen Arjan Doppenberg, Jan Peter Hulleman, Tristan Keijl en Wolter Bos veel sterkte toe.