Skip to main content

Verslag EZC – WZC  0-1

Met nog drie duels voor de boeg het seizoen goed afsluiten. Sportpark De Kweekweg in Epe. Een streekderby in vier D, is er sprake van een angstgegner? Of nemen we gewoon drie punten mee naar Wapenveld? Dat was de vraag afgelopen week. Thuis makkelijk gewonnen. Echter dat was geen garantie voor succes.

Voor de wedstrijd nog even een fotootje gemaakt van het reclamebord van Ammie de Vries. Lever oud ijzer in bij WZC… onze onderhoudsploeg brengt het oud ijzer naar Ammie.

Nadat scheidsrechter Van Loo had gefloten voor het begin zocht WZC fanatiek de aanval. Voor rust noteerden we zeker 7 kansen op de openingstreffer. Soms het vizier niet scherp, soms te egoïstisch, soms de bal niet terugleggen op randje 16 of gewoon goed verdedigen door de achterhoede van EZC en reddingen door keeper Jordy van Schoonhoven namens EZC ‘84. Mark van Petersen schoot tussendoor namens de thuisclub op de lat. Het enige echte wapenfeit van de rode lantaarndrager in 4D voor rust, met 0-0 zocht men de thee op.

Na de thee was het weer WZC dat op zoek ging naar een goaltje. In de stromende regen op karakter. Na vijf kansen was het eindelijk raak. Mart van Beek zette voor en Henk Boerdam scoorde subtiel. Het bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn. Op koers voor handhaving en nacompetitie. We kregen nog meer Jansen op 0-2 maar ook EZC kreeg nog één kansje op 1-1. De punten gingen in elk geval mee naar Wapenveld.

Komende week lekker feesten bij Máxima en dan op 13 en 20 mei veilig spelen. Zet ‘m op padden! De supporters staan achter jullie.