Skip to main content

Rabo Club Support helpt WZC verduurzamen met bijdrage voor LED-verlichting

Dinsdag 10 oktober nam Allart Veldkamp namens het bestuur een Rabo Club Support cheque in ontvangst van Steane Hamer namens de Rabobank.

En zie Allart eens ‘shinen’. Logisch… want als verantwoordelijke voor het voetbal technische beleid voor de jeugd, wil hij natuurlijk dat er zoveel en zolang mogelijk kan worden getraind. En daar is in de donkere maanden veel veldverlichting voor nodig. Nu nog conventionele verlichting, maar dat gaat veranderen. Passend bij de duurzaamheidsdoelen van WZC (en de Rabobank) is vervanging door LED-verlichting, na de duurzame verbouwing van ons clubhuis in 2021, de volgende stap die we samen graag willen zetten.

Allart staat dus niet als enige te stralen. De dames 1 hadden ook al een balletje opgegooid en hebben ook ambitieuze plannen om te groeien als team.

 

WZC kreeg het mooie bedrag van 1.472,73 als bijdrage voor het realiseren van LED-verlichting voor de velden. In een volgend bericht delen we, zodra het kan, al het nieuws over de plannen voor de LED-verlichting.

De coöperatieve Rabobank investeert in clubs en verenigingen en stimuleert daarmee duurzame groei en maakt het mogelijk dat zo nog meer mensen meedoen onder het motto ‘iedereen verdient een club’. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Precies dat waar we bij WZC ook voor staan en gaan. De coöperatieve Rabobank ondersteunt niet alleen financieel via de Rabo ClubSupport Stemcampagne, maar ook samen met NOC*NSF met kennis middels Rabo ClubSupport Ondersteuning. Ook kent de Rabobank Coöperatief Dividend, waarmee ze vernieuwende initiatieven steunen die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling in regio Midden Oost Nederland. Bijvoorbeeld maatschappelijke uitdagingen op het gebied van energie, voeding en een inclusieve samenlevering. Dus de Rabobank kan alvast rekenen op een belletje van het bestuur van WZC!

Met Rabo ClubSupport Stemcampagne wordt financiële ondersteuning geboden om ambities van verenigingen waar te maken. Ieder lid van de Rabobank kon een stem uitbrengen op een vereniging en verenigingsdoel; net als in voorgaande jaren kreeg WZC weer heel veel stemmen wat heeft geresulteerd in dit mooie bedrag.

Namens alle leden van onze club hartelijk dank Rabobank voor jullie betrokkenheid en steun. En Steane…jij mag vaker een cheque komen uitdelen in je Rabobank oranje outfit … 🙂