Skip to main content
Het eerste Visser Nederland Vrouwentoernooi bij WZC is na een spannend toernooi gewonnen door de vrouwen van SEH.

De voorronde-wedstrijden vonden plaats onder tropische omstandigheden. Voor de veiligheid werden er extra drinkpauzes ingelast door de toernooileiding. Even in de schaduw deed de speelsters ook goed.

Al snel werd duidelijk dat WHC en SEH de beste teams hadden gevolgd door de 2 teams van WZC. Het schieten op een doelschietdoek was als rodedraadspel onderdeel van de totaaltelling. Dit bracht uiteindelijk de teams van WZC in de kleine finale en het tegen elkaar opnamen. WZC 1 won de onderlinge strijd met 2-1. In de finale wist WHC niet nog een keer te winnen van SEH uit Heerde. Zij wonnen met 2-1 en kregen de 4KFlex-wisselschaal uit handen van Antoine Sonnega en Karin Lammers namens de sponsors uitgereikt.

Na het sportieve gedeelte was er nog een aangename afkoeling op de buikschuifbaan. Na afloop was er nog gezellig feest voor de deelnemers en toeschouwers. Gerben Tijssen bracht de sfeer er goed in en van de BBQ werd gretig gebruik gemaakt. Een zeer geslaagd eerste toernooi verdiend een vervolg volgend jaar.