Skip to main content
Na enkele vervelende Corona jaren eindelijk weer een “normaal” seizoen achter de rug die wij als Supportersvereniging als zeer positief hebben ervaren.

We konden weer diverse activiteiten organiseren waaronder o.a. Hekverlotingen bij thuiswedstrijden van ons 1e.

Ook zijn we weer opgestart met de alom bekende bingoavonden, in eerste instantie verliepen deze avonden niet met het gewenste resultaat maar op moment van schrijven kunnen we zeggen dat de “loop” er weer in zit. We hebben inmiddels de nieuwe bingo kalender voor het nieuwe seizoen al klaar liggen, dus u kunt het komend seizoen weer volop bingo spelen bij WZC.

Ook mochten we weer een flink aantal busreizen organiseren, met als klap op de vuurpijl met 2 bussen in de nacompetitie naar Advendo in Ederveen.

Helaas kon het Zomerfeest dit jaar geen doorgang vinden, dit i.v.m. het verlate voetbalprogramma opgesteld door de KNVB. Hopelijk kunnen we dit evenement in juni 2023 weer gezamenlijk oppakken. Ook hebben we en gaan we samen weer volop Oliebollen bakken, zowel voor WZC als voor andere verenigingen.

Helaas gaan we binnen Supportersvereniging afscheid nemen van Peter van Pijkeren, Peter heeft zich jaren voor de Supportersvereniging ingezet en zijn hem zeer dankbaar voor zijn inbreng en inzet voor onze club ! Het ga je goed Peter, geniet van je pensioen en hopelijk nog vele gezonde jaren samen met je vrouw !

Dan op naar het nieuwe seizoen 2022-2023 ! Vooruitzichten zijn goed, met de complimenten naar onze TC, zij hebben vertrokken jeugdspelers benaderd en weer enthousiast gemaakt voor WZC. Resultaat : 8 terugkerende jeugdspelers ! Jongens ook namens Supportersvereniging allemaal weer van harte welkom bij WZC, we gaan jullie weer bewonderen !

Supportersvereniging wil al haar trouwe leden en niet leden bedanken voor weer een mooi jaar ! Bent u nog geen lid van onze Supportersvereniging en waardeert u onze activiteiten wel ? Word dan lid, voor slechts € 12.00 per jaar bent u lid !

Geef u op bij een bestuurslid en sluit u aan bij deze mooie club !

Rest mij u allen een hele fijne vakantie toe wensen, en tot ziens in het nieuwe seizoen !

Supportersvereniging WZC
Wim Eilander.