Skip to main content
Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei (de dagen na Hemelvaart) komen er zo’n 90 voetbalteams uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk naar de Noord-Veluwe om te strijden om de Hattem Trophy. Na de noodgedwongen Corona-pauze wordt dit toernooi alweer voor de vierde keer georganiseerd.

 

Ook dit jaar wordt er gevoetbald op zowel sportpark het Achterveen in Hattem als op sportpark Monnikenbos in Wapenveld. Dit is mogelijk door een unieke samenwerking tussen de voetbalverenigingen WZC, sv Hatto Heim en vv Hattem. Zij organiseren dit evenement gezamenlijk. Er nemen zowel jongensteams als meisjesteams deel in de leeftijdscategorieën van O11 tot en met O17. Wij nodigen voetballiefhebbers uit de regio van harte uit een kijkje te komen nemen en te genieten van de vele wedstrijden en de lekkere hapjes die verkrijgbaar zijn bij de diverse ‘food stands’.

 

“Wij bedanken nu alvast onze sponsoren, de beide gemeentes en niet te vergeten onze vrijwilligers voor het mogelijk maken van dit toernooi”, aldus Hans Doornink van het organisatiecomité, “want zonder enthousiaste vrijwilligers zijn dit soort prachtige evenementen voor onze jeugd niet mogelijk.

 

De Hattem Trophy: praktische zaken voor deelnemers en vrijwilligers Klik hier!