Skip to main content
Het mag weer! Na twee jaar zonder evenementen, organiseert de ActiviteitenCommissie van WZC ter afsluiting van dit voetbalseizoen weer de traditionele familiedag.

Op zaterdag 2 juli a.s. vanaf 11:30 uur vindt de familiedag plaats op sportpark Monnikenbos aan de Zandbergen 4 in Wapenveld.  Voetballers van WZC, hun familie en vrienden kunnen zich opgeven met een team via het mailadres:  activiteiten.wzc@gmail.com.

De minimale deelnameleeftijd is gesteld op 14 jaar om het verschil in kracht en snelheid met volwassenen niet te groot te laten zijn. Ook niet leden zijn welkom. Rond 17:00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt. Muzikale omlijsting van deze dag wordt verzorgd door DJ Marijn Boeve (Padde Productions).

Omdat we al twee jaar geen rad van avontuur meer gedraaid hebben gaan we weer schijt je rijk organiseren. Eén kavel a  € 2,00 en zes kavels voor een tientje. Aan elk deelnemend team vragen we € 5,00 per deelnemer en daarvoor krijgt elke speler 3 kavels Schijt je Rijk. Daarmee maak je kans op de hoofdprijs a € 150,00 of troostprijzen van € 40,00 en € 10,00 alsmede boodschappenpakketten van de Albert Heijn.

Aan de inwendige mens wordt gedacht. De BBQ gaat weer aan en uiteraard is de (snack)bar in de kantine ook geopend.

Beleef het mee bij WZC!

Klik hier voor het inschrijfformulier