Skip to main content

Hattem Trophy 2022

De Hattem Trophy: praktische zaken voor deelnemers en vrijwilligers

Het is al weer bijna zover! Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei (de dagen na Hemelvaart) komen er zo’n 90 teams uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk naar de Noord-Veluwe om te strijden om de Hattem Trophy.

Dit grote internationale evenement wordt gespeeld op de locaties ’t Achterveen in Hattem en Monnikenbos in Wapenveld. De verenigingen WZC, Sv Hatto Heim en vv Hattem organiseren dit evenement wederom gezamenlijk.

Wie speelt waar?

Elke leeftijdscategorie speelt twee dagen op een vaste locatie. De verdeling is als volgt:

Het Achterveen:

  • JO13/9-tallen
  • JO13
  • JO15
  • JO17

Monnikenbos:

  • JO11/7-tallen
  • MO13/8-tallen
  • M015
  • M017

Hoe laat begint en eindigt het?

Het definitieve wedstrijdschema maken we een dag voor het toernooi bekend. Zo kunnen we onvoorziene wijzigingen op het laatste moment nog zorgvuldig verwerken. De eerste wedstrijden beginnen niet eerder dan 09:00. Houdt er rekening mee dat elk team voor en na de lunch wedstrijden speelt. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan de spectaculaire openingsceremonie.

Een extra uitdaging ligt in het feit dat de eerste elftallen van zowel WZC als Hatto Heim een thuiswedstrijd dienen te spelen op de zaterdag die op last van de KNVB niet verplaatst mag worden naar een ander tijdstip. Omdat WZC op zaterdag de derby speelt tegen Heerde zal het toernooi in Wapenveld op dag 2 om 13.30 uur gereed zijn om e.e.a. in goede banen te leiden qua drukte.

Download The Euro-Sportring Match Schedule App voor alle deelnemende teams en het actuele wedstrijdschema.

Vrijwilligers

De ouders van de deelnemende teams dienen er rekening mee te houden dat zij een aantal taken voor hun rekening moeten nemen op de toernooidagen. De deelnemers zelf zorgen aan het einde van beide toernooidagen dat het Achterveen en Monnikenbos er weer netjes uit zien. Natuurlijk kunnen we altijd nog hulp gebruiken. Vind je het leuk om een paar uurtjes bij te dragen aan een sportief evenement voor internationale jeugd? Of ben je nog op zoek naar wat stage-uren voor school?

Meld je dan bij het vrijwilligersaanspreekpunt van jouw vereniging. Voor vv Hattem is dat Ineke Dalhuisen.

Voor vv WZC is dat Hans Doornink.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met een van onderstaande organisatoren.

Hans Doornink (WZC), Wim Hoogers (Sv Hatto Heim), Anne Besseler (vv Hattem)