Skip to main content

Indeling jeugd

Beste ouders, spelers,

Hierbij de voorlopige indeling van de jeugdteams van WZC Wapenveld voor het komende seizoen 2023-2024.

De VTC (Voetbal Technische Commissie) Jeugd heeft in de voorbije periode in samenwerking met de  trainers en leiders van de jeugdteams deze indeling opgesteld.

Deze indeling is voorlopig aangezien er in de komende periode nog aan/afmeldingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden tussen teams naar aanleiding van indrukken op trainingen en de eerste (oefen)wedstrijden.

De nieuwe teamindelingen zijn voornamelijk gebaseerd op leeftijd en daarnaast op voetbaltechnische criteria / sociale aspecten.

Het is goed om te beseffen dat deze teamindelingen niets zeggen over de voetbalkwaliteiten of het voetbalpotentieel van kinderen op de lange termijn. De nieuwe teamindelingen zijn alleen een
weergave van onze inschatting van het niveau op dit moment. Hierbij hanteren we als uitgangspunt dat ieder kind binnen WZC Wapenveld met plezier op zijn/haar niveau kan voetballen.

Mocht u /jij naar aanleiding van deze voorlopige indeling vragen hebben dan kunt u deze stellen aan de huidige trainer / leider.  Mocht de vraag niet beantwoord kunnen worden dan kunt u / jij alsnog  een mail sturen naar de VTC Jeugd:  jeugdzaken.wzc@gmail.com.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u / jij opnemen om alsnog deze vragen te beantwoorden.

Voor het starten met de nieuwe teams zal er door de nieuwe trainers/ leiders contact worden opgenomen in de maand juni 2023.

Als VTC Jeugd zijn wij voor diverse teams nog op zoek naar meerdere trainers / leiders. Heb je interesse? Laat het ons weten:  jeugdzaken.wzc@gmail.com  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

We wensen iedereen een plezierig en een sportief seizoen 2023-2024 toe.

Met sportieve groet,

Klik hier voor de nieuwe indelingen