Skip to main content

De inschrijving is geopend…

Bouwbedrijf NHM IJzerman Oliebollentoernooi krijgt vervolg op 7 januari 2023

Het nieuwe jaar openen we sportief met dit evenement op de eerste zaterdag van het jaar. Op dinsdagavond 3 januari organiseert WZC de nieuwjaarsreceptie. Het Bouwbedrijf NHM IJzerman oliebollentoernooi spelen we zaterdag vanaf een uur of 14.00. Om weer een beetje de sfeer van de Nacht van WZC op te roepen doen we het dit jaar in het duister. Met na afloop een knalparty met een DJ. Net als afgelopen jaar zetten we drie voetbalveldjes uit en staan spelletjes klaar voor de meegekomen kinderschare. Naast het spelen op het veld kan de jeugd dus ook prima uit de voeten in het clubhuis. Voor de Covid en konden we oudhollands bierpulschuiven als rodedraadspel en dat maakte deel uit van de te behalen resultaten van de teams…. het leverde naast plezier dus ook bonuspunten op.

Ook zal het kantinepersoneel haar uiterste best weer doen om er iets van te maken, in het cateringhok ’t Kloosterbosje bracht men vorige editie gluhwein, warme chocolademelk en broodjes worst aan de man. Ook de klaverjassers zijn welkom in het clubhuis om het kaartje te leggen.

Na een rondje rad van avontuur zal een dj weer de muziek verzorgen. We sluiten uiterlijk om 20.00 uur af. Hopelijk ook dit jaar weer blije gezichten op Monnikenbos. Deelname is gratis vanaf WZC JO-15 tot en met senioren, recreanten, 35+ en dames mogen meedoen. Inschrijfformulieren liggen in het clubhuis. Inschrijven gaat via mail naar activiteiten.wzc@gmail.com .

Al vast dank aan onze sponsor van dit evenement Bouwbedrijf NHM IJzerman. De Activiteiten Commissie en het kantinepersoneel kijken al weer uit naar een leuke dag op ons sportpark.