Skip to main content

In Memoriam Erwin van Limburg

Op dinsdag 19 september 2023 is overleden ons zeer gewaardeerd lid Erwin van Limburg in de leeftijd van 54 jaar.

Op jonge leeftijd stond Erwin al onder de lat bij de jeugd van WZC. Onze club heeft een bijzondere plek in de harten van de familie Van Limburg. Diverse teams werden doorlopen.

Naast het voetballen was er ook een enorme drive om als trainer aan de slag te gaan. Erwin mocht veel talentjes de kneepjes van het voetbalspelletje aanleren. Vele uren heeft hij op het veld gestaan, soms ook door weer en wind.

 

Zijn betrokkenheid bij WZC leidde ook tot inzet voor de Voetbal Technische Commissie. Hulp werd geboden bij doorstroming van jeugd naar senioren. Erwin was soms actief als scheidsrechter van wedstrijden. Teamleider bij diverse elftallen waaronder ook bij WZC 1, en tevens een supporter van ons cluppie.

Naast activiteiten rondom het voetbalspelletje was Erwin ook actief bij de laatste verbouw. LED-verlichting brengt wekelijks de nodige besparing op in ons clubhuis. Op het gebied van licht en geluid gaf Erwin goede adviezen. In ons clubhuis op donderdagavond en zaterdag een vaste waarde. En sinds kort ook nog als bordsponsor de club ondersteunend.

Moge Erwin rusten in vrede!

Namens voetbalvereniging WZC en de supportersverenging WZC betuigen we medeleven met de naaste familie. Wij wensen de familie Van Limburg heel veel sterkte en kracht om het verlies van Annet haar man en Tim, Rick en Bente hun trotse (schoon)vader te kunnen dragen.

Zij die afscheid willen nemen van Erwin en de familie willen condoleren, kunnen dit doen op maandag 25 september a.s. in de Memento Mori, Brinklaan 4a in Heerde. Condoleance is van 19.00 tot 20.00 uur.

De wens van Erwin was om alle activiteiten door te laten gaan en gewoon te gaan voetballen. Aanstaande zaterdag zullen we voor de wedstrijd tegen Wilsum stilstaan bij zijn overlijden.

Klik hier voor de rouwkaart

De link op de rouwkaart voor een mooie herinnering aan Erwin werkt niet helemaal, maar als je onderstaande link klikt kom je op de juiste pagina

www.memori.nl/gedenkplaats/erwin-van-limburg