Skip to main content

Wedstrijdverslag WZC 2 – Unicum 7   1-7  

Ut tweeduh speelt tegen het jeugdteam (onder de 23 jaar) van Unicum, welke onder de schuilnaam Unicum 7 verschijnt op Monnikenbos.

Er zijn van die momenten dat je gaat twijfelen aan jezelf. Vanmiddag is zo’n moment. Van jongsaf aan is het voor mij duidelijk dat Sinterklaas op 5 december met kadootjes strooit en daarna verdwijnt voor een welverdiende vakantie naar Spanje.

Vanmiddag zag ik een evenknie van de goede Sint bij ut tweeduh team van WZC. De jonge gasten van Unicum pakten de kadootjes met beide handen aan en pakten ze zorgvuldig uit.

Mij in opperste verwarring achter latend. Het is begin maart, de krokussen komen uit de grond en dan de Sint op Monnikenbos.

Deze schok ben ik nog niet te boven en ieder woord aan een verslag van deze wedstrijd te weiden is in feite een woord teveel. Een zwarte bladzijde, die maar snel moet worden omgeslagen. Niet een wedstrijd, welke je als speler later aan je kleinkinderen wilt vertellen.

Als ik thuis kom, gooi ik de tasse op de zolder. Wat een middag, wat een schok. Even overweeg ik een haptonoom te bellen, dan weet ik een beter medicijn tegen dit soort schokkende gebeurtenissen.

Een ouderwets bordje nasi met kroepoek en natuurlijk een gebakken eitje. Satéstokjes mogen niet ontbreken. Ik fleur alweer op.

Als ik in de luie stoel plof na het eten, meen ik een man op een paard op het dak te zien lopen. Het zal toch niet…?

 

Statistieken:

3e min.          0 – 1    Jasper Dingemans

8e min.  0 – 2             Derek  Jongeman

35e min.          0 – 3    Herman van Boven

43e min.          0 – 4    Jannes de Groot

60e min.  1 – 4 Cas Wetsema

63e min.          1 – 5    Mark van Duin

72e min.          1 – 6    Rick Jansen

81 min.            1 – 7    Ruud de Vries

 

Scheidsrechter:  E. Eikelboom (momentje, even de pet opzetten tegen de zon en regen)

Toeschouwers:  40 (waaronder een man om het hoekje met een sigaret en een vrouw met sigaret in het rokershok)

VAR moment:    is Unicum daadwerkelijk met de touringcar gekomen of is dit de bus van een ouderenreisje die de opgraving van klooster Hulsbergen bezoekt?