Skip to main content

WZC – ’t Harde 0-1

Alvorens de wedstrijd begon tussen WZC en ’t Harde was er een indrukwekkende 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan lid van verdienste Peter van Dijk.

Na het fluitsignaal kwam de wedstrijd maar moeilijk op gang, het was aftasten voor beide ploegen, het duurde tot aan de 20e minuut voordat de eerste kans was te noteren voor de thuisclub, een vrije trap van Hajk Talaljan werd door doelman Sander van der Groef over het doel gewerkt, daarna kreeg Talaljan nog een goede kopkans maar ook deze werd gepareerd door van der Groef. ’t Harde nam eigenlijk onverwachts de leiding, een foutje in de verdediging van WZC, Luuk Struik profiteerde optimaal van dit buitenkansje en liet doelman Bos van WZC kansloos 0-1.

Na de thee een stormloop op het doel van ”t Harde, het leverde WZC volop mogelijkheden om de gelijkmaker te produceren, maar of de scherpte ontbrak of doelman van der Groef lag in de weg. WZC moest oppassen voor de counter en deed dit prima, een enkele keer moest doelman Bos in actie komen maar echte kansen kwamen er niet meer voor de gasten, ook WZC kreeg in de slotfase nog mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer, helaas het team van trainer van Dijk had meer verdiend, het zat er vandaag helaas niet in, volgende week een herkansing tegen EZC uit Epe.