Skip to main content

WZC –  Noord Veluwe Boys 2-0

Op een koud en grijs sportpark Monnikenbos trad WZC vandaag aan tegen de Noord Veluwe Boys uit de “Kuule” in Hattemerbroek.

Wedstrijdsponsor Slagerij Van Guilik (voor al uw kerstdiners) en balsponsor KRC Van Elderen voor de juiste cijfers op de balans, zorgden vandaag voor de steun.

Veel supporters, vooral van achter het glas, zagen vanmiddag niet de mooiste wedstrijd van het seizoen. Je werd er niet echt warm van, zo zouden we het kunnen noemen. Aan de andere kant. Er werd wel gewonnen en drie punten bijgeschreven.

De echte grote kansen kwamen pas in de slotfase. Toen Mart van Beek twee keer dichtbij een treffer was en een schot van Mike Nijland welke rakelings over de deklat scheerde. De enige die echt het net in beroering bracht was Hajk Talaljan. Binnen het kwartier grabbelde de keeper van Nvb de bal in de touwen en net na rust knalde Hajkie Strikie de bal in het dak van ‘t doel. Pech had Chris van Lith met een inzet op de paal.

Uiteindelijk bracht NVB haar voorzitter Robert Fuchten nog binnen de lijnen. “Het is maar goed dat ze dat niet met onze voorzitter doen, dan hadden we zeker lager op de ranglijst gestaan”, melde Antoine Sonnega gekscherend.

We zitten halverwege de competitie, staan nog niet op een veilige 6e plek maar de drie overwinningen op een rij geven het team enige lucht. De aansluiting is binnen handbereik en bovendien staan we ineens bovenaan in de tweede periode.

Nu even genieten van laatste trainingsavond, het oliebollentoernooi en de dartswedstrijdjes voordat we toewerken naar de gemeentelijke derby tegen SEH op 4 februari om 14.30 uur!

Fijne feestdagen allemaal, het was een mooie week en er volgen nog vele mooie weken! Proud to be a pad. Drei an die bolte!