Skip to main content

Wedstrijdverslag SEH 2 – WZC 2   2-0

 

Ut tweeduh speelt deze middag de derby tegen de buren van SEH 2 op sportpark de Eeuwlanden. Het is ijzig koud deze middag en van de einduitslag worden wij ook niet warmer.

De derbysfeer is ook al ver te zoeken deze middag, al slaat in de slotfase af en toe de vlam in de pan.

Nadat SEH uit de startblokken schiet, nemen wij de wedstrijd in handen. Er wordt vlot gecombineerd en bij tijd en wijle laten wij SEH onze hielen zien. Het manco van de laatste weken openbaart zich ook vandaag. Scoren is toch een vak apart. Wij laten enkele kansjes op een doelpunt liggen en dan weet je het wel.

Het laatste kwartier voor de pauze laten wij SEH terug komen in de wedstrijd en laten wij enige steken vallen.

Na een half uur wordt de score geopend, 1-0. Een achttal minuten later liggen wij nogmaals op apegapen en kijken tegen een 2-0 achterstand aan. Tegen de verhouding, maar cijfers liegen niet.

Na de pauze wordt ons veldspel er niet beter op en gaan wij te gehaast op jacht naar een doelpunt.

Als het doelpunt uitblijft wordt het spel chaotischer en neemt de frustratie toe. Als de scheidsrechter voor het einde fluit worden wij uit ons lijden verlost. Opnieuw een koude douche op deze toch al kleumende middag.

Wij zullen de komende week de scherven bij elkaar moeten rapen en ons richten op de laatste krachtmeting voor de winterstop, tegen het tweede team van VSCO.

Sjacharijnig zet ik thuis de pannetjes op het vuur voor een bordje nasi. Even later fleur ik toch weer op als het dampend bordje nasi met satéstokjes voor mij staat. Daarna nog even lekker achterover in de luie stoel, de wedstrijd schiet nog eens voorbij. Het sjacharijn steeks weer de kop op.

 

Statistieken:

29e min.          1 – 0    Edwin Bruinesteen

37e min.          2 – 0    Joop van de Heide

 

Scheidsrechter:  A. Boonstra (als ik je naam noem, dan roep jij een nummer onder de 20)

Toeschouwers:  22 (waaronder een kleumende heerdenaar en een padde met muts en wanten)

VAR moment:             speelt doelman Rob echt met nummer 25 als doelman of is dit een poging de tegenstander te misleiden?