Skip to main content

Verslag  WZC – SEH

De gemeentelijke derby: WZC-SEH
Je zal maar trainer zijn van WZC en uur voor de wedstrijd je nieuwe spits niet kunnen opstellen omdat Mijnheer niet kan worden aangevinkt vanwege weigering in de app. Zelfs intensief contact met de KNVB helpt niet.
Je zult maar trainer zijn van SEH en volgend jaar in Wapenveld in dienst zijn bij de tegenstander van deze middag. Wanneer doe je het goed?

Klokslag 14.30 uur, de toss is geweest, pupil van de week Sven Eilander heeft afgetrapt en gescoord, SEH trapt af en zet WZC een kwartier lang met de rug tegen de muur.

Minuut 11, indraaiende vrije trap, kopbal lijkt ongevaarlijk, echter de toucher van Wilmer maakt Wolter kansloos en 0-1 op ons Moza-scorebord.

Nog meer tegenvallers: Dennis Bijsterbosch (SEH – zoon van Aart) moet geblesseerd naar de kant met verdraaide knie. Hajk Talaljan (WZC) moet naar de kant met hamstringblessure. Ties van Leeuwen (keeper SEH) groeit uit tot de beste speler van ‘t veld. Ruststand wordt 0-1. Scheidsrechter Pepijn Blaak (jeugdig – 20 jaar) houd zich goed staande. Mateu Lahoz, dik betaald voor de wedstrijd Argentinië-Nederland, maakte in elk geval geen betere indruk dan onze scheids deze middag.

Na de thee weer een fanatiek startend SEH, Lochtenberg teisterd de lat! Ook Bram Roskam knalt op de lat. WZC zit niet goed in de wedstrijd. Totdat Mart van Beek op randje zestien wordt gevloerd. Mike Nijland zet zich achter de bal. De muur moet drie stappen naar achteren. Aanloop, schot, goal! 1-1…. Monnikenbos ontploft. Zie filmpje.

Beide ploegen gaan op jacht naar de winnende treffer. Jochem Tellegen kopt niet hard genoeg binnen, Chris van Lith kopt net naast en Mart van Beek knalt vijf meter voor het doel SEH hoog over. Het blijft bij 1-1. Vier punten in onderlinge duels. Geen gezichtsverlies voor de SEH trainer. Eigenlijk kunnen we er allemaal vrede mee hebben.

De after party met Jordi van Vilsteren krijgt menigeen op de banken. Gelukkig werd het geen nachtwerk. Met deze half drie wedstrijd is niks mis mee. Volgende week naar Garderen tegen de Veluwse Boys. Op naar het vervolg in de strijd om de 6e plek. Come on padduh!