Skip to main content

WZC wint haar eerste wedstrijd in 4c meteen van buurman SEH uit Heerde (bij Wapenveld).

Al snel in de wedstrijd scoorde Bram Roskam uit een prima voorzet van Rick van Limburg. Het talrijke publiek kon juichen. De eerste helft kabbelde een beetje voort en SEH wist niet wat ze er mee aan moest. In een opportunistische fase liepen Thomas Steenbergen en Daan van den Beld tegen geel aan. De rust brak aan bij een 1-0 stand.

Na de thee ging SEH op jacht naar de gelijkmaker. WZC gaf geen krimp. Beide keepers blonken uit met goede reddingen. Het was spijtig voor de gasten dat hun keeper Ties van Leeuwen vlak voor tijd met rood van het veld moest. Maar ja, natrappen mag niet. Daarmee vervloog de kans op een goed resultaat. Na vijf minuten blessuretijd floot scheidsrechter Marschalk uit Enschede voor het einde en kon het talrijke publiek gaan feesten in de vernieuwde kantine van de thuisclub.

Het bleef nog lang gezellig mede dankzij dj Marijn van Padde Productions.

Terugkijken? Zie YouTube WZC-SEH. Wedstrijdbalsponsor was Jacob Smit, de reservebal werd gesponsord door Voegbedrijf Gebr. Ter Velde en de wedstrijdsponsor was Garagebedrijf van Huffelen uit Heerde.