Skip to main content

Business Penalty Bokaal

De Sponsorcommissie van WZC heette op onze jaarlijkse business tot business avond weer 100 personen welkom en zette de lijn van de afgelopen jaren voort. Kitcentrum.nl verdedigde de Business Penalty Bokaal.

Voor het eerst als sponsor aanwezig op de Business Penalty Bokaal waren Dirkje uit de Bulten namens Gastouderopvang Pebbles, Ilona Kok namens Boetiek Stijlvol, Hans Doornink en zijn vrouw Gerlinde namens Doornink Installaties, Herjan Stoffer, Daimy de Hesse en Jaimy Tessemaker namens HS interieurbouw, Sander van Zwam en zijn vrouw Chantal namens iRepair-Wapenveld, Ruben van Duren namens SEQ als bevriende collega van Bernhard Dorst namens Maandag hier aanwezig.

Een jaar is zo weer voorbij en stilzitten was er niet bij. We mochten de sponsoren ontvangen in het onlangs geopende en duurzaam verbouwde clubhuis van de blauwwitten. We zijn er blij mee en hopen dat iedereen zich er weer snel thuis voelt na een jaar gesloten te zijn geweest vanwege de Covid en verbouw.

Een bewogen jaar. Voor velen was er weinig te doen, maar voor velen ook heel veel werk aan de winkel. De economie draait op volle toeren. Gelukkig hebben we de enorme steun van sponsoren mogen behouden. Mede dankzij onze sponsoren konden we gaan starten met de verbouw. In het kader van de verbouw hebben we een aantal gouden (€ 1000,-), zilveren (€ 750,-) en bronzen (€ 500,-) sponsoren mogen verwelkomen. Goud: Alfa accountants en adviseurs, Jan Nienhuis Vereniging, Kole Makelaardij, Muntz All Active, NVT Onderhoudsgroep, Rabobank en Drukkerij Wilco. Zilveren bouwsponsor: Zonsimpel en Bronzen bouwsponsor: Zonwering Put.

 

Op www.wzcbouwt.nl hebben we u mogen uitnodigen om met een kassabonnenactie of iets dergelijks mee te doen. Inmiddels is afgelopen week Albert Heijn Wapenveld ook gouden bouwsponsor geworden dankzij de Voetbalpassie actie. Daarnaast promoveert Zonsimpel ook van zilveren bouwsponsor naar gouden bouwsponsor door een premie van € 150,- aan de club uit te keren per geplaatste zonnepaneleninstallatie bij WZC leden thuis. Van de mogelijkheid om een omzet verhogende actie via WZC te laten lopen kunt u gebruik blijven maken. Wees creatief en wie weet werkt het ook en snijdt het mes aan twee kanten. En dan praten we over win/win voor allen. We dagen u graag uit.

We zijn dit jaar begonnen met een jeugdsponsorgroep die de pupillen van tassen en trainingspakken voorziet. Omnia4Office, WS Groep, Prins Wonink Bouw en 4KFlex by Korrels zijn de eersten die hier met hun logo op de tassen en pakken staan!

Verder hebben we wederom een presentatiegids “Bouw mee aan de toekomst van WZC” uit mogen geven.

Op voetbal gebied werd twee jaar achter elkaar de competitie niet uitgespeeld en zaterdag mogen we beginnen aan seizoen 2021–2022 met de derby tegen buurman en koploper SEH uit Heerde op Monnikenbos, aanvang 17.00 uur. Na afloop muziek en gezelligheid met Padde Productions.

De sponsorcommissie wil in elk geval u als sponsoren, en zij die vanavond verhinderd waren, heel hartelijk bedanken voor de trouwe en belangrijke steun aan de club.

Dan over deze altijd gemoedelijke Business Penalty Bokaal avond.

In totaal waren 50 bedrijven aanwezig, schoten 53 deelnemers op de doelen en de pionnen bij de voetbalbowling. En leefden 22 dames zich creatief uit onder deskundige begeleiding van Sanne en Desirée namens bloembinderij De Klaproos.

Nadat het sportieve gedeelte was gestreden werd van het buffet genoten. Onze hoofdsponsor Slagerij van Guilik had weer flink uitgepakt en het was weer heerlijk. Onder het genot van een drankje werd weer genoeg van gedachten gewisseld door de bedrijven.

Voor de bekendmaking van de uitslag om de strijd om de Business Penalty Bokaal. Werd de verbouwsite nog een keer aangehaald. We starten dit najaar met een actie om alle 80 zonnepanelen gesponsord te krijgen. Een zonnepaneel kun je al sponsoren voor het bedrag van € 350,- en wanneer je drie zonnepanelen sponsort betaalt u € 1000,-. De bekerhouder Marien van Stegeren namens Kitcentrum verraste de organisatie om spontaan drie zonnepanelen te sponsoren en daarmee gouden bouwsponsor te worden!

5. Beleggingscoach Gerhard Augustinus.

4. Eddy Zwijnenberg namens, Schilldersbedrijf Zwijnenberg.

3. Rick van de Worp namens (sier)stratenmaker Van de Worp.

2. Daimy de Hesse, namens HS interieurbouw, de verbouwer van onze bar in het clubhuis.

1. Everhard Stoffer namens Stoffer Stofferingen mag een jaar lang de bokaal showen!

Na afloop een woord van dank aan:

Willy Steenbergen voor de EHBO, Evert Steenbergen techniek en onderhoudsploeg voor het klaarzetten van het meubilair, Nico, Jarco en Jan namens kantinepersoneel voor de verzorging van het drankje, Slagerij van Guilik voor de catering, keepers Wolter Bos en Luuk Groeneveld. Fotograaf Klaas Liefers voor het schieten der plaatjes en verslag op de website en via social media. Sanne en Desirée namens Bloembinderij De Klaproos te Wapenveld en bovenal alle sponsors van deze prachtige club.

Sponsorcommissieleden Lysanne Burgmeijer, Frits van Dijk, Aad Eilander, Rob Veltkamp, Jurgen en Tineke Wezenberg hebben deze avond met plezier georganiseerd.