Skip to main content

Na twee dagen internationaal toernooi sloot WZC af met de derby tegen Heerde. De prijsuitreiking toernooi viel samen met warmingup wedstrijd. Een drukte van jewelste.

De derby zelf begon met druk van WZC en enkele kansen. Vizier nog niet op scherp. Gedurende de eerste helft werd Heerde beter en Dennis Calkhoven scoorde koelbloedig 0-1 met de wedstrijdbal van Berghorst Autoschade. De ruststanden op de velden bracht ons geen succes. Dus aan de bak. De we sidekreeg nog een mooi doek aangeboden namens Muntz en klaar voor het vervolg…

Als herboren kwam WZC uit de kleedkamer, Heerde kopte bijna in eigen doel, maar Mike Nijland maakt met zijn beauty 1-1. Doppenberg kopte even later zelfs de 2-1 binnen. Heerde wankelde en de bal voorlangs van Henk Boerdam had zelfs de genadeklap kunnen zijn voor Heerde. Maar Dennis Calkhoven maakte gelijk. Even later de bal op de lat van Mart van Beek was anders 3-2 gewezen. De 2-3 op de paal had ook gekund. Dertien minuten blessuretijd bracht geen verschil in de 2-2 stand. WZC verzekerd van nacompetitie….