Skip to main content
De wedstrijdsponsor Augustinus Beleggingscoaching en balsponsor KRC van Elderen maakten deze wedstrijd mede mogelijk. De nummer vier tegen de hekkensluiter uit Barneveld.

Het eerste kwartier was veelbelovend. Jorn Kroes kopte de 1-0 binnen, Bram Roskam krulde de bal in de kruising (2-0) en Arjan Doppenberg schoof een bal binnen. Deze laatste treffer ging niet door vanwege buitenspel, daar was dit keer geen controle via YouTube voor nodig. Mike Burgmeijer trof de paal.

Wzc vergat door te drukken, te veel lopen met de bal, breed houden werd verzuimd en het tempo zakte. Terwijl iedereen dacht dat de 2-0 de ruststand zou worden was het wederom Jorn Kroes die doel trof. Zelfs nog een tegentreffer voor de pauze: verre ingooi en simpele kopbal van Johannes Fieret over Wolter Bos betekende 3-1 bij rust.

Bij WZC ontbraken vandaag Ten Pas, Van den Beld, Talaljan, Hulleman, Veltkamp en H. Rorije. Na de thee de nodige wissels, er was zelfs ruimte voor het debuut van de 15 jarige Luc van Dijk, het neefje van de hoofdtrainer Erik van Dijk.
Nadat Wilmer Rorije zijn rentree na een blessure bekroonde met de 4-1 mocht hij ook naar de kant. Zo kon invaller Boerdam nog het resterende deel van de match met de aanvoerdersband om zijn arm uitspelen.

Verder dan zijn kopbal op het dak van ‘t doel, inzetten van Mart van Beek gestopt de keeper en een knal net over van Rick van Limburg kwam WZC niet. Drie punten binnen en dat was het doel vandaag.

Dinsdag naar EZC ‘84 in Epe, aanvang 20.00 uur. Woensdag bingo spelen bij WZC, donderdag de clubavond en dan zaterdag weer thuis tegen concurrent Harskamp. Een belangrijk weekje dus! Nu even genieten van het weekend