Skip to main content

Verslag ’t Harde – WZC  3-2

De openingsfase van dit streekduel was voor de thuisclub. Menno van ‘t Hul schoot naast en Sam van Norel kopte over. Bij de eerste de beste aanval was het raak voor WZC. Chris van Lith tikte de bal onder keeper Marc van der Streek door: 0-1.

Voor de neutrale toeschouwer werd het een mooie wedstrijd. Buitenspelgoal van de thuisclub werd terecht geannuleerd. De muur van WZC mocht op 7 meter blijven staan. Kansen werden door ‘t Harde verprutst. Of Wolter Bos redde. Bram slalomde door de verdediging van thuisclub en had de keeper al voorbij gelopen. Eindpass was niet nauwkeurig. Roep om strafschoppen leverde ook niks op. Ruststand 0-1.

Na de thee werd het al snel 1-1 door Stan Timmers. Lang genoot de thuisclub niet van de voorsprong want Mike Nijland knalde 1-2 binnen. Na een uur spelen trok Dennis van Hulsteijn de stand weer in evenwicht. Scheidsrechter Ruben van den Beld had het niet makkelijk en strooide kwistig met gele kaarten: 9 stuks had hij er nodig.

In de slotfase ging WZC op jacht naar meer, dat leverde alleen blessures op. In de allerlaatste minuut kreeg WZC de deksel op de neus. Weer werd een voorzet van de flanken bekroond tot een treffer: topscorer Luuk Struijk kopte raak en harkte de overwinning binnen. Alle andere uitslagen op de velden stemde ook al niet tot vreugde.

Nog drie wedstrijden vol aan de bak is nodig om handhaving te bewerkstelligen. volgende week. Succes gewenst in Epe tegen EZC ‘84.