Skip to main content

van der Wal afbouw wint Business Penalty Bokaal

De sponsoravond werd goed bezocht, 53 schutters en 21 dames deden mee aan de workshop van De Bloembinderij de Klaproos.

Sponsors werden bedankt op deze avond voor hun gewaardeerde bijdrage aan onze club. “Sponsors zijn onze klanten, bent u al klant van onze sponsor?” blijft ons credo.

Na het duurzaam verbouwen is de wens aanwezig om LED-verlichting op ons sportpark te realiseren. Ook daar omheen zijn sponsoracties te bedenken en kunnen sponsoren nog steeds toegevoegd worden aan het rijtje van gouden bouwsponsoren.

De dames verveelden zich geen moment en onder het toeziend ook van Rianne en Sanne werden mooie creaties gemaakt. Trots gingen de bloemstukken mee naar huis.

Het sportieve gedeelte werd op het hoofdveld afgewerkt. De bal moest langs de keepers Rowin Berghorst en Brian Mensink worden geschoten vanaf de penaltystip. Kegels raken en op doelschietdoek mikken was ook een kunst. Uiteindelijk bleek Hendri Draaijer namens Van der Wal Afbouw de beste met 315 punten. Hij bleef Gerbrand namens AH (310), Peter namens Bultman Hartholt(310), Arjan namens Zwijnenberg (295), Dylan namens Berghorst (290) en Ferdinand namens Fespo (290) voor.

Na afloop werd er gezellig nagekletst en stond er een buffetje van Kota Radja klaar.

Lysanne Burgmeijer nam afscheid en kreeg van haar vervanger Dennis een bosje bloemen als dank. Iedereen bedankt voor het welslagen van deze avond.

Voor foto’s van deze avond kijk bij fotoverslagen