Skip to main content

 BAS – WZC 3-2

In het kader van Sinterklaas 20% korting op paraplu’s. In dat opzicht wonnen we met 15-2 langs de lijn. Hondenweer in Biddinghuizen. Droog onder de plu.

Al vroeg in de wedstrijd breekt Gerwin Schaap de ban door 1-0 te scoren. Nauwelijks bekomen van de schrik scoort Martin Wubbs zelfs de 2-0. Niet echt overtuigend verdedigd dus. Mike Mijnheer had de pijn kunnen verzachten maar zijn kopbal ging net over. We lijken wel mooi weer voetballers, want bij CSV’28 in de regen gaven we ook niet thuis.

Op het halve uur schoot Mart van Beek op de paal. Tien minuten later had Mart meer geluk: koppend maakte hij 2-1. Niet veel later was het al weer 3-1 door Martin Wubbs. Het 20 jaar oude clublied gecomponeerd door Jelle en Sybren schalde over sportpark De Schelp.

Na rust:

Wouter ten Pas verving Rick van Limburg. Rommelig voetbal en weinig goede passes op het gladde veld. De 4-1 van Yuri van de Dikkenberg was nog niet afgekeurd wegens offside of de bal lag aan de overkant in het netje: Mart van Beek schoot raak: 3-2!
Het spel bleef over en weer gaan. WZC speelde gehaast maar kansjes werden aan beide zijden niet meer benut. De thuisclub wint met 3-2. BAS had de Schaapjes op het droge!
Volgende week de derby tegen SEH, aanvang 14.30 uur op Monnikenbos. Onze gasten hebben de eerste periodetitel gewonnen, proficiat daarmee.