Skip to main content
Beste leden van de Club van 100, leden van WZC en supporters,

Graag wil ik mij als voorzitter van de Club van 100 tot u richten.

Vanuit de Club van 100 is het al geruime tijd geleden dat wij iets naar u als trouw lid hebben gecommuniceerd. Door de uitbraak van de corona pandemie heeft ons sociale leven gedurende een lange periode stil gelegen. Hierdoor was het onmogelijk om een Algemene Ledenvergadering te houden of een gezellige avond voor onze leden te organiseren.

Gelukkig kunnen we nu weer plannen maken, deze plannen hebben wij als bestuur ook gemaakt en willen wij graag met jullie delen.

Wij zijn voornemens om onze Algemene Ledenvergadering in februari 2023 op de agenda te zetten, zodra de exacte datum bekend is dan communiceren wij deze met u.

Onze jaarlijkse gezellige avond met penalty bokaal willen wij blijvend verplaatsen van de maand november naar een avond in de maand mei of juni. We zijn momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken voor deze avond. Zodra deze datum bekend is communiceren wij deze ook met u en kunt u van ons een uitnodiging tegemoet zien.

Mocht u meer willen weten over wat de Club van 100 doet, spreekt u dan gerust een van onze bestuursleden aan.

Als laatste wil ik u allen oproepen om naar elkaar om te blijven kijken en wens ik u namens mijn mede bestuursleden prettige kerstdagen een gelukkig en bovenal gezond 2023 toe.

Met sportieve groet,

William Boeve (voorzitter)

Janet Kwakkel (secretaris)

Klaas Doornink (penningmeester)