Skip to main content

Het is bijna weer zover !! a.s. Zaterdag starten voor alle teams van onze mooie club weer de competities. Best wel spannend, hoe gaan we het er dit seizoen van afbrengen, kunnen we ons handhaven ? Een periode pakken, nog verder komen in de knvb beker, of dromen we van misschien wel een kampioenschap ? Een ieder lid en team moet dat maar voor zichzelf gaan invullen en hopelijk komen dan ieders verwachtingen aan het eind van het seizoen uit ?

Supportersvereniging wensen alle teams vanaf de minipups tot ons Vlaggeschip heeft veel succes, plezier en sportiviteit toe in het nieuwe seizoen ! Uiteraard staat de Supportersvereniging ook weer garant voor sponsoring van onze jeugd en middels de doelpuntenaktie voor onze senioren !

Verder gaan wij weer voor onze hondstrouwe supporters busreizen organiseren naar “verre” uitwedstrijden van ons 1e elftal.

Ook kunt u onze altijd gezellige bingoavonden blijven bezoeken, hou hiervoor de bingokalender in de gaten en mededelingen hieromtrent op Facebook en WZC site.

Uiteraard kunt u ook weer tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal bij de ingang van ons sportpark de alom bekende lootjes kopen .

Samen met Zomerfeestcommissie gaan we eind dit jaar voor diverse andere verenigingen Oliebollen bakken, ook kunt u ons in de laatste week van het jaar weer aantreffen op het vd Polplein in Wapenveld waar wij weer volop Oliebollen en Appelbeignets voor u hopen te bakken.

Kortom weer genoeg activiteiten op de agenda die hopelijk ook wat financiële armslag zal opleveren voor onze mooi club !

Weet ook u onze activiteiten te waarderen en bent u nog geen lid van onze Supportersvereniging dan kan dat voor slechts €12.00 per jaar. Meldt u gerust aan bij een bestuurslid van de Supportersvereniging.

Namens Supportersvereniging WZC allemaal een heel fijn en sportief seizoen toegewenst !!