Skip to main content

Beste WZC-ers, Supporters.

Wij hebben deze week weer vergaderd en onze plannen en activiteiten voor het komende seizoen weer samen gesteld.

Ook wij zien er erg naar uit om weer te starten na een langdurige Corona-periode, een periode die voor diverse leden van onze club flinke sporen heeft achter gelaten. Zij dit persoonlijk aangaat wensen we uiteraard een goed herstel en veel sterkte toe.

We mogen weer starten, en wel in een heel erg mooi wordend clubgebouw na een intensieve renovatie en verbouwing. Complimenten aan allen die hier op wat voor wijze ook aan hebben meegewerkt !!

Dan onze plannen:

Vanaf 13 oktober a.s. gaan we weer starten met onze bingoavonden, mits er versoepelingen op 20 september komen van onze overheid. Bingo agenda publiceren wij z.s.m. na 20 september.

Door de mooie indeling van ons 1e elftal met diverse derby’s en verre uitwedstrijden hebben wij de plannen om een 7 tal bus reizen te gaan organiseren. Data,s zijn inmiddels bij bus onderneming vastgelegd. Ook voor de bus reizen wachten we nog of de maatregelen na 20 september versoepeld worden. Is dit positief dan hoort u dit snel van ons. We hebben weer de plannen om voor deze reizen een Passé-partout uit te brengen, we hopen uiteraard weer op een grote deelname ! Geplande reizen gaan naar: Achterveld, Wekerom, Barneveld, Harskamp, Garderen, Uddel en Ermelo.

Uiteraard kunt u ons ook weer treffen bij ingang van ons Sportpark tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal. Zoals te doen gebruikelijk verkopen wij dan de lootjes voor de verloting. Deze lootjes bevelen wij van harte bij u aan, wij doen dit niet voor ons zelf maar ter ondersteuning van onze mooie blauw-witte club.

Ook gaan wij onze senioren elftallen en jeugd weer sponseren, dit middels de al jaren bekende “doelpuntenaktie” Leiders van senioren elftallen zullen door ons worden benaderd en worden voorzien van deelname formulieren.

Onze jeugdafdeling is inmiddels voorzien van een vast sponsorbedrag, ook gaan wij t.z.t. Sinterklaas weer helpen om een onvergetelijke sinterklaasavond voor onze kleinste voetballers te organiseren.

Richting “Oud en Nieuw” zullen we samen met Zomerfeestcommissie onze krachten bundelen en hopelijk veel Oliebollen gaan bakken en verkopen op het “van der Pollplein” Nadere mededelingen hieromtrent volgen t.z.t.

Helaas heeft Peter van Pijkeren besloten om na het lopende seizoen als bestuurslid afscheid te nemen van de Supportersvereniging, uiteraard vinden wij dit jammer maar respecteren zijn beslissing. Wij bedanken Peter voor zijn jarenlange inzet en wensen hem namens ons allen het allerbeste toe ( Binnen bestuur komen we nog terug op zijn afscheid )

Als er mensen gaan is het ook weer fijn als er nieuwe mensen komen !!

Supportersvereniging is dan ook zeer content om twee nieuwe leden binnen ons bestuur te mogen verwelkomen !! Geert-Jan Smit en Gerrie Koetzier zijn bereid gevonden om plaats te nemen in ons bestuur. Geert-Jan gaat o.a. Tom Regterschot assisteren met organisatie en vrijwilligers planning van het Zomerfeest. Gerrie is beschikbaar voor alle voorkomende activiteiten. Gerrie en Geert-Jan welkom bij de club, veel plezier en succes toegewenst met jullie nieuwe “vrijwilligers baan”

Wordt u enthousiast van onze plannen en bent u nog geen lid van onze Supportersvereniging dan kan dat alsnog, voor slechts € 12.00 per jaar bent u lid van onze Club. U kunt een inschrijf formulier aanvragen bij een van onze bestuursleden. Hopelijk kunnen wij ook u verwelkomen als lid !!

Met vriendelijke sportgroet,
Supportersvereniging WZC