Skip to main content
WZC Wapenveld bestaat dit jaar 75 jaar!

Dit maken we maar één keer mee en willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we dit groots vieren na de zomervakantie!

Onlangs hebben we het internationale jeugdtoernooi ‘Hattem Trophy’, de vrijwilligersavond, het eerste Visser Nederland Vrouwentoernooi en de fantastische familiedag al mogen organiseren.
En ook heeft ons vlaggenschip de nacompetitie gespeeld. Kortom; WZC leeft weer als vanouds.

Na de zomervakantie beginnen de senioren op 13 augustus weer met de trainingen. En van 23 t/m 27 augustus zal het jaarlijkse Bultman Hartholt Noordoost Veluwetoernooi in samenwerking met Hatto-Heim georganiseerd worden. Thuiswedstrijden staan hierbij gepland op 23 en 27 augustus. Op 27 augustus, de finaledag, zal er tevens een seniorentoernooi gespeeld worden op sportpark Monnikenbos.

In het weekend van 3 september 2022 hebben we van de KNVB vrijaf gekregen van betreffende (beker)wedstrijden, om zo het jubileum groots te kunnen vieren. Hiervoor staan tal van activiteiten op het programma waarover later meer details volgen. Hieronder wel alvast een klein overzicht.

Receptie
Op vrijdag 26 augustus 2022, onze verjaardag, zal er ‘avonds een receptie voor genodigden georganiseerd worden in het clubhuis.

Nacht van de Wapenvelder Jeugd, JO8 t/m JO13
Op vrijdag 2 september nodigen we om 18.00 uur alle jeugd, van JO8 t/m JO13, uit voor De Nacht van de Wapenvelder Jeugd. Ze gaan in elk geval overnachten in een grote tent. Het totale programma zal tot zaterdagochtend 10.00 uur gaan duren.

Outdooractiviteiten, JO15 en JO17
Op zaterdag 3 september nodigen we vanaf 10.30 uur de teams van JO15 en JO17 uit voor een voetbalactiviteit. Rond het middaguur wordt er gezamenlijk geluncht, waarna er aansluitend een programma wordt georganiseerd door Rees Outdoor Fit. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van de mooie omgeving van ons sportpark, het Apeldoorns Kanaal en het Kloosterbos.

Tentfeest
Op zaterdag 3 september in de avond geven we een tentfeest voor de categorie 18 jaar en ouder. Hiervoor nodigen we al onze clubleden, leden van de supportersvereniging, de club van 100, onze sponsors en onze supporters samen met hun partners uit. De tent opent om 19.15 uur en de band BARCODE zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Toegang tot dit feest is gratis! Maar wel is er een maximum verbonden aan het aantal bezoekers. Opgeven is daarom een must. Dit kan via het mailadres wzc75jaar@outlook.com . Toegangskaarten kunnen afgehaald worden in het clubhuis op donderdagavond 25 augustus en zaterdag 27 augustus.

Bij deze willen wij graag jouw hulp vragen bij het opbouwen en afbreken van de feesttent. Opbouw zal gebeuren in de week van 29 augustus en het afbreken in de week erna. Wil jij hierbij helpen? Dan horen wij het graag.

Uitje jeugdleden
Stichting Zomerfeest heeft een bedrag beschikbaar gesteld om onze jeugdleden later in het jaar een dag naar een pretpark te sturen. Exacte data en tijdstippen worden later bekend gemaakt. Het zou mooi zijn als iedereen bij onze Albert Heijn in Wapenveld mee wil gaan sparen voor ‘het 2e toegangskaartje gratis’.

In samenspraak met het voorzittersoverleg binnen onze club is gekozen voor dit programma. Met dank aan ons bestuur, onze leden, Oranjevereniging Maxima en Stichting Zomerfeest hopen we op een prachtige feestweek. Mutaties op het programma onder voorbehoud.

Het jubileumcomité, Daniëlle Fiks-Put, Monique Visser en Aad Eilander