Skip to main content

Het mocht weer, samen de familiedag houden. Ons eerste en tweede hadden al ver voor het bekend worden van deze datum een weekendje weg geboekt, ze waren er graag bij geweest. Veel plezier in Brabant gewenst . Desalniettemin toch 18 teams aan de aftrap. De meesten werden prachtig op de foto gezet door Gradus Dijkman, elders op dit medium foto’s te zien.

Na veel wedstrijden, de rodedraadspellen op het doelschietdoek en met twee keus en een biljartbal, werden de punten opgeteld. Uiteindelijk konden Hermen Rorije en Jorien Wensink de winnaars per poule bekendmaken. Poule 1 de familie Rorije, poule 2 vv Appe en poule 3 Lalala Gehaktbal. De winnaarsschalen en consumptiemunten werden in ontvangst genomen. FC Hier voor Bier werd winnaar met de mooiste outfit!

Alle kavels voor schijt je rijk waren verkocht. De deelnemers aan de familiedag en onze fans van WZC bedankt voor de support. De uitslag is te lezen op een van de foto’s. Omdat er geen koe fysiek het veld op mag, werd de trekking van de winnende kavels onder toezicht van “notaris” Wiljanne Schuurman door Demi en Ilse Eilander gedaan. Zeer deskundig en secuur zijn de winnaars voor de dag getoverd. zij gefeliciteerd met hun prijs.

Na het sportieve deel maakt dj Marijn namens Padde Productions er nog een mooi feestje van. Uiteindelijk werd het feestje afgesloten, het meubilair opgeruimd en de balans opgemaakt. We bedanken de activiteitencommissie, sponsor De Wilcon, het kantinepersoneel, de scheidsrechters, allen die hebben geholpen en alle deelnemers voor deze fantastische dag. Op naar ons 75 jarig jubileum met op 3 september de grote feestavond voor leden, sponsors en onze eigen supporters.

Later meer…. Beleef het mee bij WZC!

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!