Skip to main content

Trainer Gert Jan Piksen van EZC refereerde voor de wedstrijd aan zijn ervaringen als speler van ‘t Harde 1 en kwam graag naar Wapenveld, speciaal sfeertje met de supporters en altijd strijd.

In een schitterend voorjaarszonnetje had Bram Roskam al snel de score kunnen openen. Keeper Jasper Potkamp was ‘m de baas! EZC probeerde WZC te verrassen maar daarvan was deze middag geen sprake. Henk Boerdam kopte net naast en in de 8e minuut was hij er als de kippen bij om de bal te onderscheppen en keeper Potkamp vloerde Henk. Strafschop! Wouter ten Pas maakte weer geen fout, 1-0 voor. De eerste helft kabbelde voort, EZC onmachtig, WZC slordig. Terwijl de meeste supporters al een biertje probeerde te bestellen, schoof Henk Boerdam de bal naar Jorn Kroes en deze liet de keeper weer kansloos: 2-0! Meteen was ‘t rust!

In de 46e minuut liet EZC zien dat ze nog niet verslagen waren, Jordy Krijgsman knalde rakelings naast. Daarna kreeg Bram drie dikke kansen, helaas schoten naast of op de keeper. Rick van Limburg knalde op de goal. Wederom was keeper Potkamp de baas. Opvallend genoeg was het Henk Boerdam die wel de score naar 3-0 opvoerde, slimme panda bij de keeper. Mart van Beek, Tycho Muller en Mike Nijland hadden de score op kunnen voeren maar EZC liet niet met zich sollen, Jordi Kroes was zelfs nog dichtbij de eretreffer. Wolter Bos hield echter zijn doel schoon vandaag. En scheidsrechter Weuring kon terugkijken op een foutloze match. Welkom terug in Wapenveld!

De top drie in 4c na vandaag: SEH, WZC en Heerde! Onze gemeente is goed vertegenwoordigd…. Op naar een spannende week met SEH- Heerde op 1 maart en Heerde – WZC volgende week zaterdag om 17.00 uur. Hoofdtrainer Erik van Dijk wensen we veel succes met zijn staf en SlagerijVanGuilikBrigade!