Skip to main content
Familiedag 2023

Afgelopen zaterdag vond weer het familietoernooi bij WZC plaats. 26 teams, verdeeld over 4 poules, hebben op deze druilerige middag elkaar het vuur aan de schenen gelegd.

Tussen de wedstrijden door werden volgens een strak schema de rode draadspellen afgewerkt. Bij het doelschietdoek en het ouderwets blikgooien werden de nodige bonuspunten verdiend. Bij het doelschietdoek werden de hoogste scores genoteerd door team Berghorst en Zwienties en co. Bij het blikgooien waren de oudgedienden van FRFC 1908 de beste.

Voor de kinderen was er een springkussen aanwezig en konden er bij Demi tatoeages gezet worden. Gradus Dijkman was aanwezig om een paar plaatjes te schieten.

De verder goed verlopen middag werd onderbroken door een zware blessure bij één van de spelers van Vergane glorie. Sterkte bij het herstel!

Toen de ambulance vertrokken was, konden de laatste wedstrijden gespeeld worden en de eindstand opgemaakt worden.

In poule D waren de Q-ties de beste van de middag. In poule C was het FC Rorije dat aan het langste eind trok. PEC Wapenveld was de beste in poule B en poule A werd gewonnen door Berghorst. Alle winnaars noteerden hoge scores bij het voetbal en de rode draadspellen.

Aan het eind van de dag lag ook nog een prijsje klaar voor het team met het mooiste tenue. De jury heeft lang vergaderd, maar de leukste waren de Zonnetjes!

Na de uitreiking van de schalen, konden ook de winnaars van de geldprijzen en boodschappen tassen van Albert heijn bij het Schijt je rijk bekend gemaakt worden. Er werd geloot onder toeziend oog van Tigo en Fleur. De hoofdprijs werd gewonnen door Rudy Rorije. FC Rorije besloot de gewonnen AH boodschappentas aan de geblesseerd geraakte deelnemer te schenken. Een mooi gebaar!

Na de formaliteiten sloten DJ Roy en Gerben Tijssen het familietoernooi 2023 op muzikale wijze af.

(foto’s Familiedag staan bij fotoverslagen)