Skip to main content

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

Op dinsdagavond 3 januari heeft de Nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. In een goed gevuld clubhuis hield voorzitter Antoine Sonnega zijn nieuwjaarstoespraak.

“Welkom op de nieuwjaarsreceptie van de mooiste club van deze regio. In dit fantastische clubhuis waar we met zijn allen trots op mogen zijn en natuurlijk al volop van aan het genieten zijn.

Allereerst wens ik iedereen een goed en gezond jaar toe en gelukkig ook weer een sportief 2023.

‘We verlangen weer terug naar het normaal’. Dat zei ik vorig jaar in mijn speech. Zo ver we van ons zelf kunnen zeggen dat we normaal zijn …ik zeg het zelf maar even… zijn we weer bijna waar we waren voordat het Mexicaanse biertje in vergetelheid raakte en het virus bekender werd onder deze naam. Doordeweeks kunnen we weer trainen en op zaterdag zijn er weer competitiewedstrijden waar we allemaal van kunnen genieten. Gezellig samen een ‘bakkie’ drinken in de ochtend en het biertje in de  middag. Het is allemaal al weer het nieuwe normaal.

Het gaat allemaal snel en volgt elkaar in rap tempo op en voor je het weet ben je een jaar verder. Daarom zijn onze gedachten bij hen die ons zijn ontvallen het afgelopen jaar maar ook bij de partners en familie. Daarnaast is dit ook de tijd om stil te staan bij de mensen die het moeilijk hebben om welke reden dan ook.

Ik zeg het wel vaker maar WZC is niet alleen het voetbal, het is ook een club mensen die de gezelligheid op zoeken bij elkaar tijdens of na een partijtje voetbal maar ook buiten het voetbal om elkaar hier te ontmoeten. Dit maakt onze club de mooiste van de regio.

Mijn dank gaat uit naar onze leden, donateurs sponsoren, vrijwilligers en supporters die ook dit jaar nauw verbonden en betrokken waren en zijn bij WZC. Ook zij helpen ons WZC groot te maken en te houden.

Alleen samen maken we WZC tot de club die het is, een sociaal samenzijn. En natuurlijk de mooiste club van de Veluwe.

Deze mooie club heeft ook dit jaar weer een aantal jubilarissen die we graag even in het zonnetje zetten met een speld/schild en een bos bloemen.

De volgende jubilarissen werden gehuldigd:

25 jaar lid

D. Stijf, G. van der horst, T. Zwijnenberg, M. Schuurman en H. Blom.

50 jaar lid

K. Liefers, F. Blom en G. Doornink.

60 jaar lid

G. Bosman en P. Kwakkel

Door omstandigheden waren een drietal leden verhinderd om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsreceptie. A.J. Kers (25 jaar lid), A. Regterschot (50 jaar lid) en W.J. Frederiks (70 jaar lid). Zij ontvangen op een later moment alsnog een speld of schild.

Naast de jubilarissen waren in de Algemene Leden Vergadering een tweetal leden voor hun verdiensten voor de vereniging benoemd tot achtereenvolgens erelid en lid van verdienste.

Jan van Weert

Jan is ruim 25 jaar penningmeester geweest van onze vereniging, waarbij hij deel uitmaakt van het dagelijks bestuur van onze vereniging. Hij heeft deze taak met gedrevenheid en zorgvuldigheid  uitgevoerd waarvoor wij hem veel dank zijn verschuldigd. In november heeft hij het stokje overgedragen aan Johan Nijmeijer. In zijn jongere jaren was Jan een verdienstelijk voetballer met circa 400 wedstrijden in het 1e elftal. Voor zijn verdiensten is Jan erelid geworden van de vereniging waarvoor hij uit handen van Antoine Sonnega een bos bloemen en bijpassend schild overhandigd kreeg.

Aad Eilander

Aad, toen ik voor het eerst op de club kwam was jij degene die mij vroeg om WZC te sponsoren. Vervolgens zag ik jou de sponsor borden helpen plaatsen en hoorde ik je door de luidsprekers op wedstrijddagen maar ook tijdens jeugdevenementen die je mede organiseerde. Ik zag Aad in de bestuurskamer en ik zag hem langs de lijn als reporter. In het park zong hij vaak een liedje tijdens het zomerfeest waar Aad ook altijd aan verbonden is. Ik zie hem de laatste tijd ook steeds vaker in een caravan overnachten op het vd Pol plein terwijl hij wat bolletjes bakt.

Voor deze, maar alle andere verdiensten voor de vereniging (Aad heeft niet voor niets de bijnaam: mister WZC) is Aad lid van verdienste geworden van onze vereniging. Uit handen van Antoine Sonnega ontving hij daarom een schild en bos bloemen.

Beide mannen stonden op hun eigen wijze stil bij de afgelopen periode en namen de aanwezigen mee in hun ervaringen en belevenissen van de achterliggende periode.

Na deze huldigingen vervolgde voorzitter Sonnega zijn toespraak.

We wensen u allen een fantastisch en sportief nieuwjaar toe. We hopen op handhaving in de huidige klasse van ons eerste elftal zodat we onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer volgend seizoen, Edwerd Schuring, verder kunnen bouwen.

Nog een laatste dingetje:

Mocht u een sportieve vrouw zijn of kennen bij u in de buurt, vriendenkring of familie laat ze dan weten dat ons dames elftal altijd op zoek is naar spelers.

Alle nieuwtjes kunt u vinden op onze mooie vernieuwde website waarbij de geplaatste artikelen ook te lezen zijn via een link op facebook.

Ik wens u nog een gezellig samenzijn toe in ons clubhuis.

Ik sluit nu graag af en wens u een gezellige avond namens het bestuur van WZC.