Skip to main content

In het weekend van 2 en 3 september is het feest bij WZC: we bestaan dan 75 jaar!!!! De club organiseert o.a. een fantastisch kampweekend voor alle spelers van JO-8 t/m JO13. Daar wil uw kind echt bij zijn!

Vrijdag 2 september wordt men om 18:30 verwacht bij WZC. Op de grote parkeerplaats staat een gigatent klaar om te overnachten. Natuurlijk gaan we voetballen, maar we gaan nog andere leuke dingen doen…..dit blijft nog een verrassing. Later op de avond kunnen de kids elkaar sterke verhalen vertellen bij het kampvuur!

 

Voor eten, drinken en voldoende begeleiding, ook gedurende de nacht, wordt gezorgd. De volledige lijst met spullen die meegenomen dient te worden, krijgen jullie na aanmelding middels de mail van ons door. Maar een zaklantaarn, luchtbed en slaapzak zullen daar zeker op staan!

 

Na een goede nachtrust en gezond ontbijt …..gaan de deelnemers (en begeleiding) op zaterdag 3 september rond de klok van 10:00 moe, maar voldaan, weer naar huis.

 

We vragen jullie hierbij om uw kind uiterlijk maandag 29 augustus 12:00 aan te melden door een mail te sturen naar:

voetbalfestijn@wzcwapenveld.nl.

 

In deze mail graag het volgende vermelden:
Naam:
Team:
Telnr. 1:
Telnr. 2:
Mailadres:
Bijzonderheden (bijv. medicijngebruik / dieet):

Uiteraard hebben we ook hulp nodig van ouders voor begeleiding. Mocht je je medewerking willen verlenen, dan alvast graag in de aanmelding erbij zetten, dan kunnen we dit alvast in de planning meenemen.

 

Mocht er n.a.v. deze uitnodiging nog vragen/opmerkingen zijn, dan kun je een mail sturen naar bovenstaand mailadres of bel gerust Hans Doornink: 06 417 167 05.

 

Wij zien de aanmelding graag tegemoet en wij hebben er veel zin in!
Met sportieve groet namens Organisatiecomité Voetbalfestijn WZC,
Hans Doornink en chef-kok GJ Teerling en uiteraard de enthousiaste Activiteitencommissie WZC