Skip to main content

Even voorstellen: Mike Mijnheer

Hallo WZC’ers, mij is gevraagd om even te vertellen wie ik ben.

Mijn naam is Mike Mijnheer en speel sinds de winterstop bij WZC1 als spits. Ik kom uit Nieuwleusen en heb vanaf de jeugd bij SV Nieuwleusen gespeeld, daar speelde ik de laatste jaren in het tweede.

Ik woon sinds 24 juni in Wapenveld, op die datum ben ik getrouwd met Anne Bredewolt. Ik heb tot voor de winterstop nog bij SV Nieuwleusen gespeeld in een vriendenteam maar omdat ik het fanatieke trainen en de competitie miste heb ik uiteindelijk besloten om over te gaan naar WZC. Deze keuze werd makkelijker door het leuke team, de gezelligheid en het enthousiasme van de club.

Ik hoop dat ik iets kan toevoegen aan deze selectie en hoop op een mooie tijd bij WZC!

Groetjes Mike 🔵⚪️