Skip to main content
Geen publiek op de accommodatie

Voorlopig is publiek niet toegestaan op de accommodaties van sportverenigingen. Alleen spelers, begeleiding en vrijwilligers (die een taak hebben die op dat moment uitgevoerd moet worden) zijn welkom op het sportpark,  evenals ouders van uitspelende teams (max. 5) die jeugdleden vervoeren naar de wedstrijd.

Wedstrijd WZC 1 

Zaterdag speelt ons 1e elftal een uitwedstrijd tegen sv Harskamp. Supporters zijn bij deze wedstrijd helaas dus niet welkom. Wij roepen iedereen dus dringend op om niet af te reizen naar Harskamp, maar af te stemmen op Radio794. Aad Eilander zal verslag doen van de wedstrijd die om 15 uur begint.

Clubhuis beperkt open, verzoek om duur bezoek te beperken

Het clubhuis is zaterdag geopend, maar alleen opengesteld voor spelers, begeleiding en vrijwilligers (die een taak hebben die op dat moment uitgevoerd moet worden) en ouders van uitspelende teams (max. 5) die jeugdleden vervoeren naar de wedstrijd.

Wij verzoeken deze groep om een bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Zo dragen wij met elkaar bij aan het terugdringen van de besmettingen zodat straks het gezellige clubleven weer mogelijk wordt. Het is daarbij goed om te weten dat het Rijk een steunpakket aan het uitwerken is om de schade die sportverenigingen hebben te compenseren.

Wij rekenen op ieder zijn medewerking!

Bestuur WZC Wapenveld