Skip to main content

WZC –  EZC ’84  6-0

Twee ploegen uit “ het recher rijtje” spelen tegen elkaar. Wie haakt aan, wie haakt af? Beide ploegen zijn op zoek naar een hoofdtrainer het komende seizoen. En op zoek naar (doel)punten in dit seizoen.

Met balsponsor Bloembinderij de Klaproos en wedstrijdsponsor Jan Rorije catering werd om half drie afgetrapt. Al snel werd duidelijk dat de thuisclub meer in zijn mars had dan de gasten uit Epe. De zaterdagclub ontstaan uit de zondagclub Epe (welke inmiddels ook op zaterdag acteert) had niet veel in de melk te brokkelen. Toch duurde het tot de 20e minuut voordat WZC de score opende. Was het een eigen goal, een voorzet van Hajk Talaljan of de toucher van Wilmer Rorije? Het maakt niet zo veel uit, 1-0 op het Moza scorebord! Twee minuten later verdubbelde Mart van Beek de score. De thuisclub kreeg nog meer mogelijkheden maar de eindpass of inzet miste secuurheid.

Na de rust trachtte EZC ‘84 de aansluitingstreffer te forceren. Even leken de Epenaren voor gevaar te stichten maar in de 52e minuut maakt Hajk Talaljan aan hun illusies een eind door schitterend 3-0 te scoren. Hierna stortte het verzet van EZC ineen. Hajk Talaljan, Mike Nijland en Thomas Steenbergen zorgden zelfs voor een 6-0 eindstand welke met een beetje meer scherpte zelfs in de dubbele cijfers kon eindigen in het tempo van “walking football”.

Desalniettemin was elk pad tevreden. Als er één pad scoort dan scoren er meer was het credo vandaag.

In het clubhuis was het lang gezellig. Volgende week naar ZVV ‘56 in Apeldoorn. Op naar de aansluiting bij de middenmoot en een goed vervolg in de tweede periode.