gemaakt op : 12 oktober 2021

WZC wint 4-2 van SDS '55

Het zag er na de openingsfase niet naar uit dat WZC iets in te brengen had. Al in de eerste minuut knullig balverlies van WZC waardoor SDS ‘55 Jort vd Hudding scoorde. Wolter Bos hield WZC in de race middels fantastische reddingen.

Uit het niets scoorde Mike Burgmeijer de gelijkmaker in de 38e minuut. In de laatste minuut van de eerste helft was het een knaller van De Gruyter op de paal en de rebound werd ineens op de pantoffel genomen door Mike Burgmeijer, de bal sloeg als een granaat in, stijf in de kruising, 2-1!

Na de thee bleef WZC verzorgd spelen en kreeg meer kansen terwijl SDS niet meer in het spel voorkwam. Door het mistasten van keeper Michael Mulder kon Robin de Gruyter twee keer profiteren zodat het Moza scorebord op 4-1 kon komen. Tussendoor was Bram Roskam ook nog gevaarlijk voor het vijandige doel. De W-Side veerde op en wapperde nog harder met de vlaggen. Dat WZC nog twee gele kaarten ophaalde en de 4-2 met een buitenspelluchtje incasseerde was in het kader van leermomenten wel goed maar dat mag je natuurlijk niet overkomen. Maar voorlopig, zes uit twee!

Balsponsor Marianne Eilander, Wedstrijdsponsor Albert Heijn Wapenveld

Zaterdag met de bus naar Veluwse Boys in Garderen. Wie mee wil graag contact opnemen met Wim Eilander. Vertrek om 13.00 uur bij AKZO Wapenveld.