gemaakt op : 12 september 2021

WZC - Twello 2-0

Trainer Erik van Dijk en zijn assistent Bert Visser stuurden de volgende elf vandaag de wei in. Wolter Bos, Demian Berghorst, Daan vd Beld, Thomas Steenbergen, Sander Zonnenberg, Bram Roskam, Wilmer Rorije (Wouter ten Pas 46), Rick van Limburg (Tycho Muller 81), Mike Nijland (Yannick Horstede 64), Jorn Kroes en Tristan Keijl (Robin de Gruyter 46).
De eerste minuten had Twello een veldoverwicht en daarmee probeerden de gasten WZC af te jagen en te overrompelen. Het was aan Wolter Bos te danken dat het hok schoon bleef. Alle inzetten werden uit het doel gehouden. En het jonge centrale duo verdedigde met hand en tand. Aanvallend hadden Tristan, Bram en Wilmer geen geluk bij inzetten op het vijandelijke doel alvorens een voorzet van Bram Roskam doeltreffend werd afgerond door Rick van Limburg. WZC op een 1-0 voorsprong in de 22e minuut. In het vervolg van de eerste helft kreeg Twello kans op kans maar de thuisploeg capituleerde niet. Rick van Limburg was meteen lob zelfs dichtbij zijn tweede treffer. Rust 1-0!

Na de rust had WZC de wind mee en kwam Twello er nauwelijks meer aan te pas. Ook keeper Koopmans van de gasten hield WZC regelmatig van succes af. Hij was in de 63e minuut echter kansloos op de inzet van Robin de Gruyter die zijn 100e doelpunt voor WZC maakte in officiƫle wedstrijden. Na de 2-0 had Robin ook nog zijn 101e kunnen maken maar dat werd verijdeld. Verdedigend werd deze middag de nul gehouden, mede dankzij een afgekeurd doelpunt van Twello gescoord uit buitenspelpositie.

En zo staan alle vier de ploegen op drie punten uit twee wedstrijden in deze bekerpoule. Volgende week naar Hatto-Heim voor de slotwedstrijd in de 1e bekerende.