gemaakt op : 17 juni 2019

WZC sluit gezellig af met Familiedag UPDATE!!

Op een zonnig sportpark werd op Zaterdag 22 Juni weer het traditionele familietoernooi georganiseerd door de activiteiten commissie van WZC. Liefst 16 hadden zich weer opgegeven dit jaar, en hieruit werden 2 poules van 8 ploegen gecreëerd. In beide poules stond plezier en sportiviteit voorop, en veel teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Het bleef dan ook tot het laatste moment spannend wie er met de schaal vandaar zou gaan, en uiteindelijk is toch het verschil gemaakt door de rode draad spelen waar extra punten mee te verdienen waren. In poule A ging de strijd om de 1e plaats vooral tussen, T keldertje, Fc Limburg, Evies boys en Zwienties&co. Laatst genoemde ploeg mocht mede dankzij een mooie score op het doelschietdoek de schaal in ontvangst nemen uit handen van Martijn Schuurman. Ook in poule B was de spanning om te snijden, de olde garde liet zien dat zij nog steeds goed konden voetballen en lieten misschien wel het beste spel van de dag zien. Naast deze ploeg deden ook de Tjappies en de Schotse hooglanders mee om de 1e plek, uiteindelijk is deze strijd gewonnen door de Tjappies.


Tussen het sportieve geweld door konden de kinderen zich ook vermaken op het sportpark, oa een springkussen was aanwezig, de welkome afkoeling op de buikschuifbaan, en er werden volop tattoos gezet door Henriette. De kantinecommissie zorgde weer voor de inwendige mens en menig broodje hamburger van slagerij van Guilik vloog over de toonbank.


Ook zijn er dit jaar weer vele prijzen verloot dankzij de kavelverkoop van het traditionele ‘schijt je rijk’. Veel geldprijzen zijn er gewonnen, en de hoofdprijs van €150 is gewonnen door Rick van Limburg. 3 mensen werden blij gemaakt boodschappentas twv €30, aangeboden door Albert Heijn Wapenveld: Rudy Rorije, Hendri Draaijer en Peter van Pijkeren mogen as Woensdag de tassen in ontvangst nemen, Bij de Albert Heijn.


Na afloop maakte DJ Roy er een gezellig feestje van en was er nog een spetterend optreden van Gerben Tijsen.

(foto's volgen nog)