gemaakt op : 15 september 2018

WZC - Olympia 1-3

WZC is uitgebekerd na de 1-3 thuisnederlaag tegen Olympia '28 uit Hasselt.

In de eerste helft was het een gelijkopgaande wedstrijd, de gasten waren aanvallend misschien iets gevaarlijker maar echte grote kansen bleven uit, of doelman Wolter Bos kon ingrijpen, naarmate de wedstrijd vorderde kreeg ook WZC kansjes, de eerste beste grote kans werd verzilverd door Bernard Drost die een afvallende bal hoog in het doel werkte 1-0.
Olympia kreeg de mogelijkheid op de gelijkmaker maar de bal werd voorlangs het doel geschoten. Direct daarop had WZC op 2-0 moeten staan toen Balavac alleen kon opstomen naar het doel van Olympia, zijn schot werd met een reflectie gekeerd door doelman Bos van de gasten.

De tweede heft was nog maar net begonnen of de gelijkmaker lag al in de touwen, een ver afstandschot verdween in de kruising en toen de gasten ook nog een vrije trap langs doelman Bos van WZC schoof leek de strijd gestreden. De hoop verdween na de derde treffer die uit een snelle aanval keurig werd afgerond.

Met de moed der wanhoop probeerde WZC het nog wel maar gescoord werd er niet meer, daarmee gaat Olympia '28 naar de volgende ronde en kan WZC zich opmaken voor de competitie as zaterdag tegen Prins Bernhard in Uddel.