gemaakt op : 18 mei 2019

W.Z.C. 2 - K.H.C. 2 0 - 3

De droom over een kampioenschap van ut tweeduh is deze middag wreed geeindigd in een nachtmerrie.

Het publiek is in grote getale opgekomen, ook een flinke afvaardiging uit Kampen. In een rechtstreeks gevecht tegen KHC 2 moest het gebeuren.

Echter deze middag is er maar 1 ploeg die aanspraak kan maken op de 3 punten en het kampioenschap en dat is KHC 2.

Vanaf de aftrap worden wij overspeeld door de snelle voorwaartsen en het continue in beweging zijnde KHC.

Het bekende kastje en de muur doemen op voor onze ogen en wij zijn niet in staat om hier deze middag iets tegenover te zetten. Het is dan ook niet verwonderlijk als KHC binnen het kwartier de score opent, 0-1. Enkele minuten later ligt de bal opnieuw in de touwen, 0-2.

Deze doelpunten treffen ut tweeduh als een mokerslag en als een aangeslagen boxer bewegen wij over het veld.

Na de pauze proberen wij met enkele wissels nog het tij te keren, maar KHC blijft opppermachtig en ut tweeduh is niet in staat om de wedstrijd te doen keren.

Het is dan ook geen verrassing als halverwege het tweede bedrijf KHC opnieuw toeslaat, 0-3. Doelman Bert voorkomt met enkele reddingen nog dat de score verder oploopt, maar wij weten geen enkele kans te creeren.

Als de scheids voor het einde fluit verlaten wij aangeslagen het veld.

Zelden een wedstrijd meegemaakt, waarin wij zo kansloos zijn geweest als deze middag. KHC is de terechte winnaar en de kampioen. Wij feliciteren de Kamper uien en hopen ons zelf weer op te laden voor de nacompetitie over enkele weken.   

Wij bedanken het talrijke publiek en sorry dat wij niet meer hebben kunnen bieden aan jullie deze middag. Blijf ons steunen in de nacompetitie.

Thuis gekomen staat er weer een bordje nasi klaar met satéstokjes.  Een lekker toetje en daarna de wedstrijd nog maar even de revue laten passeren. Niet te lang blijven hangen in deze nachtmerrie, maar op weg naar een volgende droom. 

 

Statistieken:

13e min.          0 – 1    Jaap Isima

17e min.  0 – 2 Mark Hooiberg

66e min.  0 – 3 Joost de Brabander

 

Scheidsrechter:  A. Eilander (ik fluit streng deze middag)

Toeschouwers:  134 (velen in zomers tenue, korte broeken en korte rokjes weer)

VAR moment:    is de rechtsbuiten van KHC in slow-motion ook zo snel.