gemaakt op : 09 februari 2019

Verslag WZC - Pr. Bernhard 2-0

De wedstrijdbal aangeboden door Vishandel de Graaf werd om 14.30 uur in beweging gebracht na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Jannink. Wedstrijdsponsor was Wagenvoort Vuurwerk.

WZC ambieert een plekje in de top van derde klasse en daarom lijkt Prins Bernhard vandaag een ideale tegenstander om de draad weer op te pakken na de winterstop. Aanvankelijk een beetje aftasten over en weer maar geleidelijk aan een veldoverwicht voor de thuisclub. Op een paar tegenstootjes na zagen we niets van de gasten uit Uddel. WZC was wel dichtbij de openingstreffer maar de lat stond op inzetten van Lars Hulleman en Emir Balavac. Everhard Stoffer en Bram Roskam stuiten beide op keeper Mark van Asselt. Nog wel een tegenvallertje bij WZC toen Wilmer Rorije uitviel met een blessure.

In de rust was de uitslag van de verloting het enige waar voor gejuicht werd deze middag.

Meteen na rust weer een gevaarlijk schot van Balavac welke rakelings overscheerde. Een minuut later redde keeper Van Asselt op een schot van Roskam. Toch kwamen de padden op 1-0 toen Balavac doeltreffend afrondde. Bram Roskam verdubbelde de score door een voorzet van Everhard strak in te schieten. Veel kleine kansjes kreeg WZC maar het vizier niet elke keer op scherp, zo bleef het 2-0 na 90 minuten.
Volgende week de belangrijke streekderby uit in ’t Harde, aanvang 14.30 uur.