gemaakt op : 29 november 2018

Verslag WZC 3 - Wilsum 2 1-7

De mannen van wzc 3 nemen het vandaag op tegen Wilsum 2

Het beloofd weer een moeilijke pot te worden. Met wat geblesseerde spelers is de trainer met de volgende 11 spelers gestart : Rob-Gerjan-Tom-Gijs-Erwin-Hendry-Henri-Gerbrand©-Julian-Hendri-Harold. De wisselbank was ruim gevuld, jammer genoeg met meer supporters dan spelers want er was maar 1 wissel. De wedstrijd was nog niet begonnen maar de altijd fanatieke Geert jan begint al met warm lopen en zet iedereen op scherp.

 

De wedstrijd begint. Wzc lijdt knullig balverlies en de spits van Wilsum dribbelt door de defensie van Wzc en met geluk komt de bal terecht bij een teamgenoot die via de onderkant van de lat de 0-1 binnenschiet. Geen best begin maar er is nog zat tijd om terug te komen in de wedstrijd dus de koppies gaan weer omhoog en Wzc trapt de bal opnieuw af. 10 minuten gespeeld als Doornink de bal op het middenveld krijgt en een goeie steekbal geeft maar de keeper was scherp en komt op tijd uit zijn doel. 15 minuten onderweg Julian zoekt de combinatie op en met een een-tweetje weet hij zich zelf vrij te spelen hij haalt uit maar het ontbreek aan kracht en de keeper kan het schot klempakken.

Wzc was net op de weg terug maar dan.. Wilsum geeft een steekbal de diepte in, Kersing probeert de bal te onderscheppen en tikt onbedoeld de bal langs Rob heen die net was uitgekomen de spits loopt er omheen en schiet de 0-2 binnen. Wzc trapt opnieuw af en gaat het nog een keer proberen. 40e minuut, Gerjan stoomt langs de zijlijn en krijgt de bal in de diepte mee hij passeert mooi zijn tegenstander en rent door naar de achterlijn waar hij vervolgens de voorzet wil geven maar uiteindelijk de lat raakt. Er komt nog 1 grote kans in de 1e helft Julian speelt zijn man uit geeft de bal voor op Doornink die de bal net iets te ver de hoek instuurt waardoor hij net langs de paal naast gaat.

De mannen gaan de rust in en krijgen een donderspeech, de 2e helft wordt met volle overtuiging ingegaan maar Wilsum maakt al snel de 0-3 waarop Wzc antwoordt heeft en de 1-3 maakt. Maar daarna loopt het niet meer bij Wzc en de schrijfer heeft samen met een paar (trouwe) supporters de kantine bezocht waar het lekker warm was en het kantinepersoneel hem stond op te wachten.

Vervolgens loopt het bij Wilsum en wordt de 1-4, 1-5, 1-6 en zelfs de 1-7 binnengeschoten.

Na een zware en vervelende middag met veel tegengoals blijven de 3 punten niet in het monnikenbos maar gaan ze mee naar Wilsum. Volgende week neemt Wzc 3 het op tegen Go Ahead Kampen 6 waar nico jullie verslaggever zal zijn.