gemaakt op : 07 maart 2020

Verslag Rood Wit Vrouwen - WZC Vrouwen 4-1

Het is weer zaterdag. Na 3 weken geen wedstrijd te hebben gehad, was het vandaag weer tijd dat de dames de voetbalschoenen aantrokken. Al om kwart voor 9 moesten we aanwezig zijn om zo optijd richting Putten te vertrekken. Op de heenweg zijn we een politieauto tegengekomen waardoor een paar auto's flink moesten uitwijken en een paar die het niet doorhadden..

Na een klein uur gereden te hebben zijn we aanwezig bij rood-wit '58. Ze hadden een vrij vreemde parkeerplaats, maar dat even terzijde. Omkleden en een kleine warming up om vervolgens om half 11 te starten. Opstelling: Brenda in het goal, Elisabeth; Susanne; Dianne en Demi in de achterhoede, Gemma; Sandra; Michelle en Romeé in het midden en voorin Chantal en Iris. Op de bank: Marijke, Jill en Nienke. En niet te vergeten Erik als vlagger en onze nieuwe coach: Dirna. Vol goede moed beginnen we de wedstrijd, echter al na 10 minuten al de 1-0. Niet veel later de 2-0. Coach Dirna grijpt in en er wordt gewisseld. Jill en Nienke mogen er in. Maar ook dat mocht niet baten, de 3-0.. Misschien in de eerste helft 2 echte kansen voor WZC, maar helaas waren die niet raak. Met 3-0 de rust in.

Een kleine preek van Erik, een beetje ranja drinken en we gaan weer. We beginnen de tweede helft met ook Marijke in het veld. Nu op de bank zijn Romeé, Michelle en Iris. De tweede helft lijkt wel wat beter te gaan. WZC knokt er meer voor, maar helaas alsnog de 4-0. Nog een mooie kans van Gemma, maar ook die net mis. Er worden dus nog maar een paar wisselingen gemaakt, Rome en Michelle er weer in. WZC gaat er nog vol voor. De laatste paar minuten een vrije trap voor. Elisabeth schiet de bal naar Susanne die mooi mee liep naar voren, Susanne schiet de bal voor waarna Sandra hem erin tikt. 4-1!!! Echter Sandra ligt op de grond met een elleboog in haar rib. Even uit puffen en weer gaan. Na een minuut fluit de scheids.

Helaas verloren maar alle dames hebben hard gewerkt. Trots op ons team! Ook op de dames wie er nu niet bij waren of wie eigenlijk niet helemaal fit waren maar toch meededen